corny-big-milk-classic-45348-4
  • -57%

Corny Big Milk Classic

299,90 kr 

129,90 kr

Corny er en elsket müslibar, som længe har været populær. Den indeholder en klistret masse, der sammen med müslien gør den supergod. Har du ikke prøvet den før, så er det på tide!

Corny Big Milk Classic er en bar der indeholder müsli og mælkechokolade. Corny passer fantastisk til udflugten eller mellemmåltidet, og den passer perfekt i lommen. Den ultimative sultstiller med andre ord!

Sælges stykvis (40 gram)

Ingredienser: Kakao med kornkrisp (rismel 7%, hvedemel 3%, kakaopulver med reduceret fedtindhold, sødmælkspulver, sukker, salt malet korn, glukosesirup, glukose-fruktosesirup, oligofruktose, dekstrose, ristede fuldkornshavreflager 5%, 5% honning, 5% sukker, sødmælkspulver 3% skummetmælkspulver, stabiliserings glycerol, kalciumkarbonat, emulgeringsmiddel solsikkelecitin, karamelliseret sukkersirup, salt, naturlige aromaer. Kan indeholde spor af nødder og jordnødder. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet, så tjek altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis ikke andet er oplyst på pakken.
Art.nr 45348-2

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags