Hem
Temaer Varemærker Den Onde Dukke

Den Onde Dukke

Dukker har eksisteret i alle deres farver og former i hundrede år, og vi tør godt påstå, at dukkerne er noget, vi elsker højt - men for pokker, hvor er der også mange skræmmende dukker.

Den onde dukke er ingen undtagelse og fortjener derfor sin egen, nervepirrende kategori, så enhver halloweenfest kan få besøg af mindst et par Chucky's.

Genoplev en af 80'ernes mest skrækindjagende og dekadente klassikere eller sæt dit helt eget moderne præg på den onde dukke. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og denne sparker Partyking i gang på daglig basis via de mest kitschede, mærkelige karakterer, som er mere specielle, end hvad de mest kendte forfattere kan hitte på.

Har du spørgsmål til, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at få det velkendte Chucky-look? Eller savner du en personlig favorit i vores kategori? Vi er klar med både telefonnummer og e-mailadresse, så du nemt kan kontakte os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores mission slutter ikke, før du kan klæde dig ud som Chucky og på en måde, som Brad Dourif aldrig havde turde drømme om!
Læs mere