Disciplin

Slendrian i sengehalmen? Er du og din partner trætte af alt det pligtskyldige sex efter 22-nyhederne? Hvorfor så ikke tage det næste skridt i forholdet - og tag gerne lidt hårdere fat. Hvem ved, måske er bondage præcis den fælles interesse, som du og din partner kan mødes i - på alle mulige måder!

Hos os finder du et bredt udvalg af produkter til de spændende lege, der har en lidt farligere karakter. En del af vores frække sager fungerer også godt til at skabe lidt mere disciplin i hjemmet. Et par håndjern kan blandt andet være perfekt til vedkommende, der spiser i smug om natten, eller partneren, som virkelig burde bruge mindre tid på Facebook. Nogle produkter i vores bondage-sortiment kan også benyttes i hverdagen, såsom vores øjenmasker og vokslys, der tilfører det der lille ekstra til elskoven.

I vores sortiment af bondageprodukter finder du både hånd- og fodbøjler, sexgynger, masker og øjenbind, knebler og piske. Alle produkter er sikre at bruge, men vi kan ikke garantere, at de er helt smertefri. Nyd hinandens selskab og de spændende lege, men tag det roligt og stræk ud, inden I går i seng!
Læs mere