Drikkedispenser

Leder du efter en stilfuld drikkedispenser med taphane til en elegant servering af læskende drikkevarer eller drinks? Her finder du din nye drikkedispenser, stor som lille, elegant som unik. Modellerne fås både i massivt glas og hård plast.

Måske driver du et cateringfirma, restaurant, en café eller hotel og leder efter en drikkedispenser med taphane, som giver dine gæster mulighed for at forsyne sig med drikkevarer, når de har lyst til en tår.

Uanset om du søger en dispenser til servering af vand, drinks eller juice, vil du garanteret finde en dispenser, som passer til din virksomhed her hos os.

En drikkedispenser er aldeles velegnet til en almindelig fest derhjemme eller i haven, når du skal servere punch eller drinks for gæsterne på en elegant og nem måde. Samtidig bliver det en tand mere luksuriøst! Hvorfor ikke investere i en flot drikkedispenser til bryllupsfesten, midsommerfesten eller måske en fødselsdag?

Det er ikke kun drikkedispensere, som du finder her i kategorien. Vi har naturligvis også taphaner til græskar eller vandmeloner, som du selv kan forvandle til en eksotisk og herlig drikkedispenser. Perfekt til Hawaiifesten eller halloweenfesten, når du vil servere punch eller andre lignende drikkevarer. Taphanerne leveres med værktøj, hvilket gør det nemt at montere taphanen i frugten.
Læs mere