Hem
> Temaer > Lande > Egypten

Egypten

Er du fascineret af den egyptiske kultur? Hos Partyking kan du finde forskellige typer af kostumer, der passer perfekt til udklædningsfesten. Egypten er mest kendt for sine berømte pyramider og faraoer, der herskede over Egypten for længe siden. Landet er også kendt for sine mumier og den måske bedst kendte farao Kleopatra.

Er du blevet inviteret til en udklædningsfest, og vil du bringe den egyptiske kultur med til festen? Så kan du klæde dig ud som egyptisk konge, mumie eller den smukke Kleopatra. Vil du pynte dig endnu mere, kan du også vælge øreringe, hovedbeklædning eller en stav magen til den, som de egyptiske konger anvendte.

Hos Partyking kan du finde flere forskellige kostumer, der knytter sig til egyptisk kultur. Sortimentet er vældigt bredt, og der findes kostumer og produkter til både voksne og børn. Har du ikke lyst til at tale med nogen ved festen, kan du jo altid klæde dig ud som mumie. Naturligvis kan du med vores mumiekostumer både ånde, se og drikke drinks, uden at du behøver tage masken af.
Læs mere