Vis større billede

Elektronisk Basisstation til Konfettikanoner

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 111600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
1.395 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

En regn af konfetti løfter automatisk stemningen ved festen, og denne basisstation til konfettikanoner gør det muligt for dig at styre affyringen. Det er et perfekt overraskelsesmoment, eksempelvis ved sceneoptrædener.

Produktet omfatter en basisstation til en elektronisk konfettikanon. Kobl konfettikanonen til basisstationen, sæt ledningen i stikket og styr selv, hvornår kanonen skal affyres. De almindelige konfettikanoner fungerer ikke sammen med basisstationen. Konfettikanonen indgår ikke i dette produkt, men kan tilkøbes her på siden. Basisstationen har en trådløs fjernbetjening, som medfølger, og den kan anvendes ved de sceneoptrædener, hvor man gerne selv vil kunne bestemme, hvornår konfettien skal affyres. Der medfølger også batterier til fjernbetjeningen samt en brugsanvisning på engelsk.

  • Sælges stykvis.
  • Mål: 15 x 10 x 46 cm.
  • Vægt: 2,5 kg.
  • AC 100 - 240 V.
  • EU-kontakt.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen55836 eller du kan uploade dem manuelt.
castle