Face Jewels

Gør dig klar til at nyde alle de beundrende blikke ved koncerten, halloweenfesten eller fødselsdagsfesten med et stort udvalg af Face Jewels fra Partyking!

Her finder du episke udsmykninger, der passer perfekt, uanset om du vil slå dig løs på dansegulvet, hoppe rundt til din yndlingskunstner på sommerfestivalen, eller når du ønsker lidt ekstra til festen sammen med dine venner.

Vores ansigtssmykker kan også give dit kostume det sidste pift, så det går fra godt til smashing. Supplér gerne dit outfit med smykker ved festlige lejligheder. Men hvorfor skal du egentlig nøjes med almindelige halskæder og armbånd, når du rent faktisk kan få den flotteste ansigtsudsmykning? Forgyld dit allerede smukke ansigt med glitrende sten og juveler, så dit outfit når et helt nyt niveau!

Vores forskellige ansigtssmykker kan danne et helt kunstværk på dit ansigt, og selvom det ser virkelig avanceret ud, er juvelerne faktisk nemme at påføre på ansigtet. Du kan vælge mellem et stort udvalg af stilarter, farver og former, og de vil bogstaveligt talt få dig til at shine bright like a diamond.

Hvis du går efter et lidt mere neutralt look (så neutralt som det nu engang kan blive med ansigtssmykker), tilbyder vi flere forskellige varianter. Hvad med face jewels i form af små gnistrende perler, som placeres i midten af panden og under øjnene i et pænt, men stilfuldt mønster? Vi tilbyder også diamantlignende stene, der er placeret over hele panden, ned over tindingen og under øjnene.

Det er en god idé at lade sig inspirere af vores fotos her på Partyking, så du kan få et succesfuldt resultat. Hvis du føler dig ekstra kreativ, kan du selvfølgelig også vælge at skabe dit eget mønster med juvelerne.

Hvis du ikke er bange for at blive set, tilbyder vi flere varianter, hvor ansigtssmykkerne changerer i forskellige farver og mønstre! Hvis du skal til ravefest, er det perfekt at vælge Veda Deluxe, hvor juvelerne minder om skønne ædelstene i transparente farver som lyserød og lilla.

En anden mulighed er Avri Deluxe, hvor farverne er stærkere og dermed endnu mere iøjnefaldende. Eller hvorfor ikke gå skridtet videre og vælge ansigtssmykker, hvor hver sten er formet som en stjerne i forskellige farver?

Jovi Deluxe indeholder både stjerneformede og runde juveler, der kan placeres i fantastiske mønstre og give dig et look, der ikke går ubemærket hen.
Selvfølgelig tilbyder vi også ansigtssmykker i opsætninger, der er alt andet end neutrale, da de dækker både hage, pande, mund og dele under øjnene.

Det er meget nemmere at påføre vores face jewels. De har alle en selvklæbende bagside, så du kun behøver at løfte juvelerne op fra arket og placere juvelerne på dit ansigt, enten på samme måde, som billedet viser, eller i et mønster efter eget valg. Juvelerne kan selvfølgelig også placeres andre steder på kroppen – her er det kun fantasien, der sætter grænser!
Læs mere