Til toppen
Vis større billede

Find Holger Helga Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 100
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Helga er den, der tager alle billederne, hvor Holger smelter ind i baggrunden og gemmer sig i folkemasserne, så denne udklædning er perfekt for personen, som altid tager masser af billeder af sine festvenner. Desuden kommer dette farvestrålende kostume til at se rigtig godt ud på billederne! 

Find Holger Helga Kostume indeholder en rød- og hvidstribet trøje, blå nederdel, rød- og hvidstribede strømpebukser, rød og hvid hue samt briller. Dragten forestiller Helga fra bøgerne og tegneserierne Find Holger, også kendt som Where's Waldo? Kommer i damestørrelserne x-small, small, medium, large og x-large.

Bemærk at sko ikke medfølger.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: XS, S, M, L, XL
  • Inkl. trøje, nederdel, strømpebukser, hue og briller
  • Sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen57403 eller du kan uploade dem manuelt.
castle