Til toppen
Vis større billede

Find Holger Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 164
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Vil du kunne snige dig væk fra irriterende mennesker til kostumefesten? Holger er kendt for at kunne smelte ind i baggrunden og gemme sig for hvem som helst, som leder efter ham, så dette er den perfekte dragt til den, som vil holde lav profil! Kostumet skaber også mulighed for at have skjul som en festleg, hvilket bliver det perfekte miks af party og nostalgi. 

Find Holger Kostume indeholder en hvid- og rødstribet, blå bukser, rød og hvid hue samt briller. Dragten forestiller Holger fra den populære bog- og tegneserie Find Holger, også kendt som Where's Waldo? Kommer i herrestørrelserne small, medium, large og x-large.

Bemærk at stok og sko ikke medfølger.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: S, M, L, XL
  • Inkl. trøje, bukser, hue og briller
  • Stok og sko medfølger ikke

Dette er et officielt licenseret produkt. 

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen57400 eller du kan uploade dem manuelt.
castle