Hem
Temaer Varemærker Flyvemaskiner/Planes

Flyvemaskiner/Planes

Uanset om dit barn elsker Disneyfilmen "Flyvemaskiner" eller helt enkelt er besat af alt, der vedrører flyvemaskiner, er en børnefødselsdag med et Flyvemaskiner/Planes-tema et perfekt valg.

Her i kategorien finder du flere produkter, der er prydet med børnenes favorit Dusty, den røde flyvemaskine i den populære film. Med nogle få detaljer kan du skabe en stor overraskelse for fødselsdagsbarnet. Vi har samlet masser af passende festartikler til børnefødselsdagen såsom servietter, paptallerkener og bordduge med flyvemaskiner.

Et godt råd er at lave noget bagværk, som du pynter med propeller (klip dem ud i pap); de vil med garanti blive værdsat. Hvis børnefødselsdagen skal følge flyvemaskine-temaet, kan I springe den typiske fiskedam over, og i stedet hænge slikposer op i loftet, som børnene skal hoppe op for at fange.

Bestil smart festtilbehør som engangstallerkener og glas hos os på Partyking, så skaber du både et fint tema, samtidig med at du slipper for at stå med opvasken, når festen engang slutter.
Læs mere
3 hits