vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Fødselsdagsballoner

Fødselsdagsballoner burde være obligatoriske til alle fødselsdage, når nogen fylder år. Du er vel enig? Vi som elsker fester har fundet en ordentlig omgang balloner frem til at pynte, dekorere og fejre med, når din svigerfar, datter eller nabo fylder år. Jo flere fødselsdagsballoner, desto mægtigere, så vi har sørget for at holde lave priser, så ballonbundtet kan blive rigtig stort. Tillykke! Vi mennesker har fejret fødselsdage i flere tusind år. Hvorfor vi fejrer med gaver siges at være for at beskytte fødselsdagsbarnet mod dæmoner det kommende år. Hold dæmonerne på afstand, og pust nogle ekstra fødselsdagsballoner op, næste gang nogen fylder år. Når du bestiller fra os, kan du virkelig vælge dem efter personen. Flere hundrede produkter, som er aflange, runde, med tekst eller billede, designet som tal eller bogstaver, her finder du alt!
Sæt dit personlige præg på ballonbuketten. Intet hører vel så godt sammen som balloner og børnefødselsdag. Byd gæsterne velkommen allerede i entréen, hvor de mødes af en gruppe fødselsdagsballoner. Du finder fødselsdagsballoner i forskellige farvetemaer, hvis du har valgt en rød tråd, som du vil holde dig til i dekorationerne og opdækningen. Har barnet en yndlingskarakter fra en bog eller et TV-program, så kan det være, at netop denne filur fås trykt på en ballon. Har du forresten set ballonerne, som ligner dyr? De vil garanteret blive en succes hos barnet. Til forskel fra voksne skilter børn gerne med deres alder, så pust tal-balloner op, som viser alle, hvor mange år barnet fylder. Vil du have ballonerne til at svæve, skal du bruge en ballonpumpe med helium. Bind snoren fast til et møbel eller en metalring, hvis de ikke skal havne i loftet.
Kan du huske tiden, hvor dine ældre søskende gned de oppustede fødselsdagsballoner i dit hår, så de blev statiske? Desuden satte de derefter ballonerne fast i loftet, så du ikke kunne nå dem. Hårdt liv, men at beklæde loftet med fødselsdagsballoner kan faktisk blive meget effektfuldt. Når du er kommet op i årene plejer lysten til at nævne din alder at dale i takt med, at antal år på jorden øges. Fylder du rundt må du dog stå igennem at skulle fejres med talballoner, som tydeligt viser, hvor gammel du er blevet. Foruden fødselsdagsballoner, som ligner tal, findes der også forskellige aldre trykt på almindelige balloner. Vi antager, at du skal holde fødselsdag eller fest, hvor der skal serveres smagfulde ting som kager eller tærte. Dekorér bordet med en ballonbue, som kan indeholde både små og store fødselsdagsballoner i forskellige farver og udseender afhængig af varianten. Her er det virkelig på sin plads at anbefale en ballonpumpe, hvis du da ikke vil blive helt svimmel, allerede inden gæsterne er kommet. For at gøre din ballonbue endnu mere personlig, kan du pimpe den op med ekstra serpentiner, pom-pommer og kunstige blomster.
Fødselsdagsballoner med konfetti kan være det festligste af det hele. Forkynd et trefoldigt leve for fødselsdagsbarnet, og når I skal råbe hurra for sidste gang, prikker du hul på en konfettiballon. Det bliver ikke bare en salut, men jubilaren bliver også overøst af glitrende konfettiregn. Det kalder vi en hyldest.
Læs mere