Forbrugsvarer

Mangler du strøm til dit legetøj? Eller leder du efter spiselige forbrugsvarer? Her i kategorien finder du masser af forbrugsvarer såsom batterier, tabletter, rengøringsprodukter og verdens mindste støvsuger.

Forbrugsvarer er, som navnet antyder, produkter, du skal bruge. Disse ting skal ikke gemmes og opbevares langt inde i et mørkt skab. Nej, de skal bruges for derefter at blive smidt ud eller genbrugt.

Måske har du brug for at finde passende skalposer til krebsegildet? We got you! Måske har du brug for at kunne støvsuge krummer op fra køkkenbordet? We got you!

Der findes forbrugsvarer, og så findes der forbrugsvarer, som man ikke kan leve uden. Som tømmermandstabletterne. Put to brusetabletter i et glas med vand, og drik blandingen, inden du lægger dig i sengen efter en hård bytur. Sværere behøver det ikke at være.

Leder du efter forbrugsvarer inden for rengøring? Vi tilbyder miraklet Cyber Clean, der gør det muligt at fjerne støv og snavs i selv de mest ufremkommelige steder - som tastaturet.
Læs mere