Hem
Temaer Højtider Forlovelsesfest

Forlovelsesfest

Er der en forlovelsesfest på vej, så vil vi være med på sidelinjen og bidrage til et uforglemmeligt minde for livet. Har du eller din partner vovet at stille det afgørende spørgsmål, om I skal tilbringe resten af jeres liv sammen? Så skal I selvfølgelig fejre livet, kærligheden og venskabet med en forlovelsesfest. Hos Partyking finder du ballonerne, konfettien og guirlanderne, som skaber den kærlighedsfulde stemning, og det er til helt rigtige, gode priser, uden at bryllupsbudgettet styrter sammen.
Kongefamilien deklarerer, vi almindelige med rødt blod forlover os - hvilket egentlig indebærer et tilkendegivende af et giftermål. Ifølge traditionen skal brylluppet afholdes inden for et år fra forlovelsesdagen, men den uskrevne regel er blevet opløst mere og mere de seneste år. En del par ser forlovelsen som det store skridt, og det at gifte sig er ikke det primære mål. Brylluppet ligger langt ude i fremtiden, hvis det overhovedet bliver. Måske er det derfor, at traditionen om at holde en forlovelsesfest ikke er blevet glemt, men i stedet er blevet mere almindelig. Hurra siger vi! Fejr det, som fejres kan. Som altid ved arrangementer kan du gøre din forlovelsesfest præcis så stor eller lille, som du og din kommende ægtefælde ønsker. Små forlovelsesfester bliver jo ikke mindre værd, bare fordi de er i mindre skala. Det kan til og med blive mere intimt. Balloner er et must til alle forlovelsesfester, og med en trykt tekst kan I formidle et budskab både til jer selv, men også til gæsterne. Pust ballonerne op, og arranger dem i et bundt til en farvestrålende buket. Er du ude efter noget mere stilrent, så vælger du ensfarvede balloner i din yndlingsfarve, som du måske også vælger til din dug, servietter og konfetti.
Hvis du vil vise naboerne, at der er forlovelsesfest, så kan du med fordel dekorere eksempelvis postkassen eller indkørslen med guirlander og balloner. Måske føler nogen i området sig kaldet til at komme forbi med en lykønskning og en lille gave? Indendørs kan du dekorere både bord, loft og vægge. Hva? Loft og vægge? Ja, selvfølgelig! Igen kommer ballonerne til undsætning. Du kan enten puste dem op med munden og gnide dem mod nogens hår, for at de skal sidde fast i loftet, eller også kan du anvende en ballonpumpe med helium. Guirlander kan bugte sig på bordet eller over en billedramme, eller de kan tapes op på væggen for at forgylde jeres forlovelsesfest. Hvis det i stedet er din ven eller et familiemedlem, som arrangerer en forlovelsesfest, så er det selvfølgelig din tur til at opvarte og sprede glæde til deres arrangement.
Konfetti er det perfekte tilbehør til at kaste over det kommende ægtepar i en ren lykkerus. Konfettien kan selvfølgelig også bruges som borddekoration eller spredes ud over sengen til en romantisk aften efter forlovelsesfesten. Hvis du partner ikke havde friet, så havde du måske taget skridtet efter den romantiske gestus. Fra vores side er det bare at ønske jer fortsat lykke på jeres fælles rejse gennem livet, og selvfølgelig at leverer jeres varer til forlovelsesfesten.
Læs mere