Halloweenbord

På årets uhyggeligste højtid skal du selvfølgelig lave en rigtig skræmmende halloweenoppyntning. Sort og orange med lidt indslag af blodrøde nuancer sætter stemning med det samme. At pynte, dekorere og forberede op til festen er jo den halve fornøjelse. Tro os, når vi siger, at Partyking virkelig har alt, og der mener vi alt, du behøver for en virkelig flot halloweenoppyntning. Halloween har faktisk sin oprindelse i Skotland og Irland, men kom til Danmark via USA. I det store land i vest er det populært at både børn og voksne klæder sig ud i forskellige spøgelsesagtige kostumer. I Danmark er det dog mest børnene, som går rundt og spørger om slik eller ballade. Hvis du vil spise slik som voksen, må du med andre ord købe det selv - og vi kan hjælpe dig. Er der noget, vi kan, så er det nemlig at fikse en fest med flot opdækning eller i hvert fald tilbyde et stort udvalg af produkter til din halloweenfest. Vi forstår godt, at du vil have en uhyggelig stemning, men vil du have blod og spøgelser, eller vil du have mere fokus på uhyggelige græskar? Når gæsterne kommer, så byd dem velkommen med en drink. Måske noget varmt, som passer til en kølig efterårsaften?
Kommer der mange gæster, så gør det enkelt for dig selv, og slipper for opvasken, ved at anvende papkrus. Samme ting gælder, når du serverer pindemadder, kage eller andre lækkerier - byg din halloweenopdækning op omkring engangsprodukter, som du bare kan krølle sammen og smide til genbrug bagefter. For en rigtig halloweenopdækning skal bordet have en ny dug, uanset om I har siddende gæster, eller folk skal mingle. Vælger du minglevarianten, så kan du stille tallerkenerne i en stabel og glassene i en klynge for en effektiv opdækning. Selv vampyrer og spøgelser kan behøve at tørre munden, så glem ikke servietterne.
På en aften som denne duer din blomstrede servietter selvfølgelig ikke, der skal noget mere passende til for at redde de snavsede munde. Snacksene serveres i skåle og bægere, som passer til halloweentemaet. Borddekorationer og konfetti sætter prikken over i'et. At lade spindelvæv hænge ned fra loftet og over stoleryggene gør, at du skaber en helhed i rummet. Vi antager, at du og dine venner vil feste i det dunkle på sådan en aften, for at være i den helt rigtige stemning. At se maden er dog en fordel, så oplys til halloweenopdækning med nogle uhyggelige stearinlys, som du placerer både på bordet og i hjørnerne. Børnene skal selvfølgelig fejre halloween, og du finder også nogle lidt sødere dekorationer til din halloweenopdækning her på siden. Fyld op med slik og popcorn, som du enten serverer i større skåle eller forbereder som uhyggelige slikposer til alle de små spøgelser. De drikker selvfølgelig blodrød saft. Har du set alle de kreative varianter af sugerør? En rigtig fest skal selvfølgelig afsluttes med kage eller andet bagværk. Lad alle vare med og pift det hele op med en uhyggelig halloweenkage ved hjælp af flag, kagelys og figurer. Hug til!
Læs mere

Inspiration