vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Halloweenborddækning

I forbindelse med årets uhyggeligste højtid skal du selvfølgelig lave en rigtig skræmmende halloweenborddækning. Sort og orange med lidt indslag af blodrøde nuancer sætter den helt rigtige stemning med det samme. At pynte, dekorere og forberede op til festen er jo den halve fornøjelse. Tro os, når vi siger, at Partyking virkelig har alt, du behøver til en virkelig flot borddækning til halloween.

Halloweenfestens borddækning – tips og inspiration


Når gæsterne kommer, er det altid en god idé at byde dem velkommen med en drink. Måske noget varmt, som passer til en kølig efterårsaften? Kommer der mange gæster, så gør det enkelt for dig selv og undgå opvask ved at anvende papkrus. Det samme gælder, når du skal servere snacks, kage eller andre lækkerier – byg din halloweenborddækning op omkring engangsprodukter, som du bare kan krølle sammen og smide til genbrug bagefter. Gennemse vores sortiment og find inspiration blandt de hundredvis af forskellige engangstallerkener for at få ideer til at pynte op til DIN fest.

Tema til halloween: Vælg din egen uhyggelige stil!


For den helt rigtige opdækning til halloween skal bordet have en ny dug, uanset om I har siddende gæster, eller folk skal mingle. Vælger du minglevarianten, så kan du stille tallerkenerne i en stabel og glassene i en klynge for en effektiv borddækning. Selv vampyrer og spøgelser kan behøve at tørre munden, så glem ikke servietterne. På en aften som denne duer dine blomstrede servietter selvfølgelig ikke, der skal noget mere passende til for at redde de snavsede munde.

Halloweentraditionens historie: Fra USA til Danmark


Halloween har faktisk sin oprindelse i Skotland og Irland, men kom til Danmark via USA. I det store land i vest er det populært, at både børn og voksne klæder sig ud i forskellige spøgelsesagtige kostumer. I Danmark er det dog mest børnene, som går rundt og spørger om slik eller ballade. Hvis du vil spise slik som voksen, må du med andre ord købe det selv – og vi kan hjælpe dig. Er der noget, vi kan, så er det nemlig at fikse en fest med flot opdækning eller i hvert fald tilbyde et stort udvalg af produkter til din halloweenborddækning.

Halloweenborddækning til børn!


Børn skal selvfølgelig også fejre halloween, og du kan også finde lidt sødere pynt til børnenes halloweenfest her på siden. Fyld op med slik og popcorn, som du enten kan servere i større skåle eller fylde i uhyggelige godteposer til alle de små spøgelser. De skal selvfølgelig drikke rød saft. Har du set alle de kreative variationer af sugerør?

Lysende effekter og det sidste touch


Snacksene serveres i skåle og bægre, som passer til halloweentemaet. Borddekorationer og konfetti sætter prikken over i'et. At lade spindelvæv hænge ned fra loftet og over stoleryggene gør, at du skaber en helhed i rummet. Vi antager, at du og dine venner vil feste i det dunkle på sådan en aften, for at være i den helt rigtige stemning. At se maden er dog en fordel, så sørg for at lyse halloweenborddækningen op med nogle uhyggelige stearinlys, som du placerer både på bordet og i hjørnerne.

Nøglen er at slutte på toppen


En rigtig fest skal selvfølgelig afsluttes med kage eller andet bagværk. Lad alle være med og pift det hele op med en uhyggelig halloweenkage ved hjælp af flag, kagelys og figurer. Kast dig ud i det og nyd den spøgelsesagtige stemning! Hos Partyking ønsker vi dig en uhyggelig og mindeværdig halloweenfest med vores fantastiske borddækningsprodukter til halloween!
Læs mere

Inspiration