vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
10 tips på festtemaer til børnefødselsdagen

10 tips på festtemaer til børnefødselsdagen

Med bulder, brag, pomp og pragt skal yngstearvingen atter være midtpunkt og fejre, at der er gået endnu et år. Venner og familie bliver forkælet med kage, balloner og sjove selskabslege, så hvorfor ikke sørge for at gøre dagen ekstra mindeværdig ved at vælge et spændende festtema? Vi har massevis af sjove festartikler, du kan vælge mellem - og for at du ikke skal fare vild, kommer her vores bedste tips til 10 festlige børnefødselsdagstemaer!

Discofest!

Under discokuglens roterende bevægelser er det svært ikke at have det super sjovt. Med fødselsdagsbarnets bedste playliste på max volumen er det bare at danse løs blandt ballonbuer og sølvstjerner - og selvfølgelig bærer alle gæsterne en farvestrålende partyhat! Dæk op med holografiske paptallerkener, og match med glitrende papkrus proppet med saft! Disco is back - og så gælder det om at give den max gas!

Slikfest!

Er der mon nogle af de små festdeltagere, som elsker slik? Ja, det tænkte vi nok! Så er det tid til at arrangere en rendyrket slikfest, hvor der diskes op med alle de godter, man kan ønske sig. Popcorn, is og cake pops! More is more, når du forvandler hjemmet til en bugnende slikbutik med honeycombs i loftet og søde isballoner over spisebordet. Dette er en fest, hvor drømme går i opfyldelse - det er sikkert og vist!

Dinosaurfest!

Listens absolut sejeste tema sender os et par millioner år tilbage i tiden - nærmere bestemt til en tid, hvor dinosaurerne havde en fest her på jorden. Med partyhattene på hovedet og masser af smarte dinosaurballoner viste disse forhistoriske vilde dyr, hvordan man festede med stil, og nu er det børnenes tur til at gå i samme fodspor! Med elegante sinosaurpapkrus, dinosaursugerør og dinosaurbordduge bliver festen garanteret en bragende succes, og de små gæster får frit lejde til at brøle og snerre!

Gamingfest!

Ready, all players! Hvis det er gaming - og ikke andet end gaming, som er vigtigt, når dagens hovedperson skal vælge tema - skal vi selvfølgelig pynte op med spilrelaterede ting. Eller risikerer vi jo, at fødselsdagsbanet bliver hængende foran Minecraft-spillet og glemmer sin egen fødselsdag. Pynt hjemmet op med skriggrønne cifre, pixeleret borddug og en snackholder, der er designet som en controller. Lad vimpelguirlanden vaje over alle gamers, som spiser kage på tallerkener med et tilsvarende tema. Der venter en fest, der gør det værd at tage en pause fra spillet!

Bondegårdsfest!

Børnene har med al tydelighed gjort det klart for os, at de elsker alle dyrene på bondegården, så hvorfor ikke forvandle hjemmet til en spændende kostald? Med rødternet borddug og guirlander med komønster skaber du nemt en illusion af livet på landet. Supplér med en omgang oppustelige grise, og kron fødselsdagsbarnet med en pivlækker kohat, der er med til at forgylde arrangementet. Nu kan man roligt begynde at kagle!

Regnbuefest!

Nøgleordet for en vellykket regnbuefest er ikke overraskende farver. En eksplosion af vilde farver, som omfavner hele festen og gør den så dejligt magisk i et hav af regnbueballoner, glaserede donuts og søde regnbuetallerkener. Det bliver en fryd for øjet, og gæsterne bydes på farvestrålende muffins i det regnbuefarvede skær - og gæsterne opfordres selvfølgelig til at dukke op i de mest farverige klude!

Junglefest!

Hvad er det, som gemmer sig længst inde i junglens dybeste afkrog? En helt igennem festlig fødselsdagsfest! Blandt oppustelige palmer, giraffer og tropiske guirlander har alle regnskovens dyr gjort klar til fest på deres bedste jungledug! Invitér fødselsdagsbarnets vildeste venner til en junglefest, som I sent vil glemme!

Racerfest!

Til denne racerfest er der kun to ting, der gælder - dyt og kør! Hvis fart over feltet ifølge fødselsdagsbarnet er en del af livets goder, skal festen selvfølgelig have masser af skaktern og sort-hvide farver. Med vimpler i loftet og racerballoner, som vajer i vinden, bliver det et fantastisk arrangement, hvor der kun bremses, når der skal tankes op med popcorn. Så er det bare at speede op!

Havfruefest!

At være havfrue for en dag er mange børns store drøm - og til børnefødselsdage går drømme i opfyldelse! Forvandl festlokalet til et undervandsparadis, hvor gæsterne kan svømme mellem søheste og pastelfarvede ballonbuer. Alle skal naturligvis have halefinner på hovedet, mens søde hvaler og glitrende konkylier titter frem på kagen. Et magisk festtema, som med garanti vil skabe magiske minder!

Monsterfest!

Invitér alle fødselsdagsbarnets monstermakkere til en supersjov fest uden regler! Alle de små slubberter vil more sig kongeligt blandt monsterballoner, svajende bogstavguirlander og selvlysende krus i takt til skræmmende musik og uhyggelige lege! Det bliver en dag, hvor den indre ballademager bliver vakt til live. Det er med til at skabe årets sjoveste fødselsdagsgilde!

Er der flere børnefest-temaer?

JA! Skulle børnene alligevel have lyst til et andet tema, har vi selvfølgelig MASSER af forskellige sjove temaer til børnefester. Check it out!