Hem
20 gavetips til Valentinsdag til ham

20 gavetips til Valentinsdag til ham

Nu er det tid til at begynde at smede kærlige planer for dig og din højt elskede livspartner. Levende lys, middag, massage og højtlæsning af digte er et vinderkoncept, og føler du dig ekstra gavmild i år, skal der måske også være en lille gave? Her har vi samlet vores mest romantiske gadgets, der får ham til at blive helt syg af kærlighed til dig - tjek lige det her ud!

Kæmpe Bamse

Størst er jo bedst og du vil da kun det bedste for din kæreste, ikke? En tøjdyrsbamse er en gave, han sent vil glemme, og de kan holde hinanden med selskab, når du er ude. Vælg mellem gigantisk og supergigantisk!

Evighedsrose

Din kærlighed varer jo for evigt - det har du jo selv sagt - så lad dig inspirere af denne evighedsrose, der aldrig visner og dør Rød, pink, hvid og blå - denne smukke blomst fås i en række forskellige farver og behøver ikke engang vand for at overleve - ligesom jeres kærlighed til hinanden!

Design Din Egen Oplukkere

Din kæreste kan jo godt lide at drikke. Gerne ud af en flaske og for at skåne omgivelserne for det smerteligt trætte trick "tjek-når-jeg-åbner-med-snusæsken", er en oplukkere i eget design en helt fantastisk gave! Vælg et godt billede, måske det sort/hvide kyssebillede, du tog med dit digitalkamera i 2009, indsæt det, send det, så ordner vi resten!

Pungshampoo

Pungen skal have det godt, som det gamle ordsprog lyder, og en nyvasket pung er som bekendt en glad pung. Derfor kan vi kraftigt anbefale denne eminente pungshampoo, specielt fremstillet til mandens allerhelligste. Du vil sikkert gerne forkæle din fyr med en ekstra ren og velplejet pung, ikke?

Folieballoner I Love U

Undervurder aldrig en rigtig romantisk ballonkreation! Skab en hyggelig stemning i soveværelset med denne fine besked, der med garanti får Amor til at skyde sine kærlige pile vildt omkring sig!

Design Dit Eget Krus

Kaffen smager bedst af et selvdesignet krus, så lav en fin kop med en personlig besked og giv den til din bedste ven. Et billede af dit yndige ansigt, din fælles missekat eller solnedgangsbilledet fra bryllupsrejsen i Andalusien vil se godt ud på din morgenkop!

Kysseklokke

Hvis din livspartner er lidt genert og har brug for lidt hjælp på vejen, så er kysseklokken den perfekte gave. Alt han skal gøre er at ringe med klokken, så du kan angribe ham med verdens blødeste kys! Just ring for a kiss - resten ordner du!

Nøglering Halvt Hjerte med Bogstav

Det her er da for sødt! At pimpe nøglebundet med dine begyndelsesbogstaver er da sand kærlighed. Sig noget sødt til ham om, at han har fundet nøglen til dit hjerte med romancens nøgler eller noget. Vi lover, at det bliver fantastisk.

Kærestepude

Du kan ikke altid være til stede under hyggelige filmaftener og lignende og for, at det ikke ender med en aften i gråd og tårer, kan du altid kompensere med en kærestepude, der er designet præcis som din varme omfavnelse. Perfekt at ligge i ske med under ensomme nætter.

Blød Bamse med Hjerte

Super søde kærlighedsbamser dominerer Valentinsdag af en grund. Det er en gave, der udtrykker så meget kærlighed, at nogle hævder, at det halve ville være nok! Vi er dog af den opfattelse, at der aldrig kan blive for meget kærlighed. Aldrig nogensinde!

Nutellabøtte

Hvis kærligheden kan måles i mængden af hasselnøddecreme, som du forærer, når romantikmåleren helt op til loftet, når du overrasker din kæreste med en bøtte, der indeholder hele 3 kilo Nutella. Den er som en seng af kærlighed og en sukkersød, hyggelig morgenmad!

Hovedmassage

Hvis du har oplevet magien med en rigtig dygtig hovedmassør og vil dele oplevelsen, er dette den perfekte gave til din store kærlighed. Følelsen er hinsides denne verden og et must til dine hyggelige massageaftener!

Toiletpapir I Love You

Mind ham om din eksistens selv under din partners mest private øjeblikke. Inviter dig selv på badeværelset med vores mest romantiske toiletpapir prydet med rosenrøde hjerter og kærlige tekster. Et toiletbesøg med en duft af romantik (blandt andet).

Badeand med Hjerte

Et varmt bad med din skat bliver 1 million gange varmere med en sexet badeand, der hopper rundt blandt skum og badebomber for at sprede kærlighed! En andeprins til dit hjertes prins og du vil se, at romantikken flyder over!

Bedroom Battle Sexspil

Glem Memory, Monopol og Trivial Pursuit - skal du spille et spil på Valentinsdag, så er det Bedroom Battle, der gælder! Et erotisk spil for elskende par, der bliver mere intenst, jo flere omgange du spiller. Så tænd nogle stearinlys, spil playlisten med sensuel panfløjtemusik og gør dig klar til en hel aften fuld af uanstændigheder!

Pop-Up Kort I Love You

Har du overvejet at give din partner et valentinsdag-kort? Selvfølgelig har du det! Når kærlighedens dag skal fejres på fornemste vis, skal der ikke spares på vigtige små detaljer, som får sommerfuglene til at baske lidt ekstra i maven! Dette aldeles bedårende og søde Pop-Up kort med nuttede bamser, hjerter og det hele vil med garanti gøre valentinsdag endnu mere speciel.

Kærlighedskrus

Sig godmorgen til din kæreste med en rigtig pang-morgenmad! Selvfølgelig drikker I kaffen af disse kærlige krus, der matcher både hinanden og din romantiske stemning.

Touch Me Parspil

Et yderst spændende parspil, som indeholder forskellige pirrende udfordringer, som I skal udføre på hinanden. Der medfølger bind for øjnene, pirrende fjer og et massageapparat - med andre ord, her er I sikret en erotisk aften! Den perfekte gave til din dejlige partner, så der skrues op for varmen i soveværelset!

Chokoladehjerter Storpakke

Glem små latterlige æsker, der indeholder så lidt chokolade, at de bliver spist på blot et kvarter. Som du ved, kan vi godt lide slik i STORPAKKER, og det ved vi, at din partner også kan. 2,4 kg chokoladehjerter - så bliver det vist ikke mere romantisk!

Rosenhjerte Dekoration

Sidst men ikke mindst har vi de klassiske røde roser, som er ensbetydende med kærlighed og romantik. Her kommer roserne i en smuk hjerteformation - så der er ingen tvivl om, at du er forelsket! Anbring blomsten et passende sted sammen med chokolade, bamser og balloner, og du vil se, at kærlighedens gnister knitrer omkring dig!