Hem
20 gavetips til Valentinsdag til hende

20 gavetips til Valentinsdag til hende

Der er vist ingen tvivl om, at Valentinsdag indebærer visse forventninger. Stearinlysene skal være levende, rosenbladene spredt og aftensmaden serveret – bliver disse krav ikke opfyldt, kan det gå rigtig galt, så nu gælder det om at gøre sig umage og smøge romantikkens ærmer op. Synes du, at din kæreste fortjener en rigtig fin gave, har vi samlet vores kærligste gaver herunder - følg med!

Glaskrukke med Kærlighedsmærker

Man kan ganske vist aldrig sige ofte nok, hvor meget man elsker sin kæreste, men hun ville måske også sætte pris på at høre hvorfor. Så med denne kærlighedskrukke, der indeholder 50 stykker papirhjerter, kan du skrive lige så mange grunde til, at sommerfuglene i din mave flagrer kun for hende!

Hjerteformet Fonduesat

Du har smeltet hjerter i alle disse år, så nu er det på høje tid at prøve med chokolade. Med denne hyggelige lille hjerteform inviterer du på romantisk snack med dit hjertes glæde og evige længsel. Prøv at dyppe frugt eller skumfiduser!

Rosenbamse

At Valentinsdag er præget af både roser og bløde bamser er ikke noget nyt, men har du hørt om rosenbamsen? En enestående kreation, der kombinerer det bedste fra to kærlighedsfyldte verdener - garanteret pluspoint for nytænkning!

Gigantisk Chokolade Marabou

Vi vil ikke have, at du skal spises af med en lillebitte æske, der indeholder 6 til 7 stykker chokolade. Størst er bedst og din kæreste fortjener vel kun det bedste? En gigantisk Marabou f.eks. - den er både størst og bedst!

Forgyldt Rose

At kærlighed skal være rød er en ældgammel myte! I disse dage skal roserne skinne i guld og overleve et helt liv uden vand. Guld i vasen!

Design dit eget kagemotiv

Vi ved allerede, at du er en mester til at bage kager, men vidste du også, at du kan gøre dine kager 100 % mere personlige ved at designe dit eget kagemotiv? Vælg det mest nuttede billede af dig og din partner og send det til os, så ordner vi resten - men du skal selv bage kagen!

Kærestepude

Desværre er der tidspunkter, hvor du og din partner skal sove forskellige steder – og det er ikke sjovt at ligge der i sengen helt alene og blive bange for skyggerne, der danser på væggen. Giv din partner en kopi af din trygge omfavnelse at ligge i ske med, når natten falder på - og benyt lejligheden til også at anskaffe dig en til dig selv.

Hjerteparaply Stort

Selv regn kan virke romantisk, når du går tur med din kæreste, men for at undgå en saboteret frisure, er det bedst, hvis du går under en paraply for to – en hjerteformet paraply, selvfølgelig!

Folieballon Hjerte med Pil

Det er noget sludder, at balloner kun bydes velkommen til fødselsdage! Hvis ballonen er designet som et hjerte i knaldrødt, passer den perfekt til Valentinsdag, så lad den svæve hen over jeres forelskede hoveder og skab en virkelig kærlighedsfyldt atmosfære!

Badkonfetti Hjerter

Hvorfor ikke overraske din kæreste med et varmt bad, hvor du spreder dine hjerter over skummet og badebomberne. Er du rigtig heldig, er der plads til to, og ejer du ikke et badekar, har vi her nogle udmærkede kar.

Champagneglas Together Forever

Together forever and ever er budskabet på dette romantiske champagneglas. En fantastisk årsag til at skåle - nu og for altid!

Kærlighedslås med Hjerte

Har du gået på en bro, hvor hængelåsene rasler i vinden? Så har du sikkert set kærlighedslåse – et meget romantisk fænomen, der går ud på at fastholde kærligheden ved at låse den fast til offentlig beskuelse. Prøv selv!

Bamsebuket

En seng af roser toppet med en buket bamser - kan du forestille dig noget sødere? Denne bjørn kommer fra planteriget og vil med garanti få din partners hjerte til at slå et ekstra slag af ekstase!

Kærlighedspiller

Nogle gange kan kærligheden have brug for lidt hjælp. Giv din partner en dåse med kærlighedspiller, som hver især gemmer små noter med romantiske ord og sætninger skrevet af dig. En perfekt dosis kærlighed at tage dagligt!

Blødt Kæmpehjerte

Et kæmpestort hjerte til din ven i hjertet Denne pude er ikke kun kærlig, den er virkelig rar at læne sig op af under hyggelige hjemmeaftener og så spreder den en romantisk stemning i hele rummet!

Vanter til par

Selv den varmeste kærlighed kan have svært ved at nå ud til frosne hænder. Dyrk forelskelsen og hold din partners hånd med denne smarte vante til to!

I Love You strømper

Smykker, parfume, udlandsrejse. Gisp! Alle ved, at sokker er vejen til hendes hjerte, især disse kærlige varianter!

Evighedsrose

Eftersom I planlægger at være sammen for evigt, kan I lige så godt at anskaffe jer en blomst, der aldrig visner og dør. En evighedsrose er den perfekte gave til en du elsker.

Bjørn Onesie

Forvandl din kæreste til en megahyggelig teddybjørn i denne himmelske onesie, som passer perfekt til hjemmeaftener, hvor der skal puttes. Måske køber du også en til dig selv? Delt glæde er dobbelt glæde - det gælder også bjørne!

Supergigantisk Bamse

Sidst men ikke mindst har vi den mest supergigantiske bamse på hele jordkloden, og den får helt klart alle andre bamser til at fremstå små og latterlige. Kan du forestille dig noget mere nuttet end en 217 cm høj bamse i blød bomuld? Det bliver en overraskelse, som din pige sent vil glemme!