Hem
20 gavetips til Valentinsdag til hende

20 gavetips til Valentinsdag til hende

Der er vist ingen tvivl om, at Valentinsdag indebærer visse forventninger. Stearinlysene skal være levende, rosenbladene spredt og aftensmaden serveret – bliver disse krav ikke opfyldt, kan det gå rigtig galt, så nu gælder det om at gøre sig umage og smøge romantikkens ærmer op. Synes du, at din kæreste fortjener en rigtig fin gave, har vi samlet vores kærligste gaver herunder - følg med!

Glaskrukke med Kærlighedsmærker

Man kan ganske vist aldrig sige ofte nok, hvor meget man elsker sin kæreste, men hun ville måske også sætte pris på at høre hvorfor. Så med denne kærlighedskrukke, der indeholder 50 stykker papirhjerter, kan du skrive lige så mange grunde til, at sommerfuglene i din mave flagrer kun for hende!

Morgenkåbe med hjerter

Tag dine romantiske morgener til næste niveau med vores mest hjertelige badekåbe! Det er svært ikke at mærke kærlighedens sommerfugle i maven, når din partner går rundt i hjemmet svøbt i hjerter – og vil du være lige så smuk, benytter du lejligheden til også at anskaffe dig en til dig selv!

Rosenbamse

At Valentinsdag er præget af både roser og bløde bamser er ikke noget nyt, men har du hørt om rosenbamsen? En enestående kreation, der kombinerer det bedste fra to kærlighedsfyldte verdener - garanteret pluspoint for nytænkning!

Gigantisk Chokolade Marabou

Vi vil ikke have, at du skal spises af med en lillebitte æske, der indeholder 6 til 7 stykker chokolade. Størst er bedst og din kæreste fortjener vel kun det bedste? En gigantisk Marabou f.eks. - den er både størst og bedst!

Gaveæske med lydbesked

Lad os præsentere gaveæsken med masser af muligheder! Den fungerer ca. som en almindelig æske - men så alligevel ikke! Almindelige æsker kan man normalt ikke optage noget med. Forestil dig, hvor overrasket din partner bliver, når æsken åbnes, og lyden af din smukke stemme når hans ører. Læs et selvskrevet digt op eller syng en smuk ballade!

Design dit eget kagemotiv

Vi ved allerede, at du er en mester til at bage kager, men vidste du også, at du kan gøre dine kager 100 % mere personlige ved at designe dit eget kagemotiv? Vælg det mest nuttede billede af dig og din partner og send det til os, så ordner vi resten - men du skal selv bage kagen!

Kærestepude

Desværre er der tidspunkter, hvor du og din partner skal sove forskellige steder – og det er ikke sjovt at ligge der i sengen helt alene og blive bange for skyggerne, der danser på væggen. Giv din partner en kopi af din trygge omfavnelse at ligge i ske med, når natten falder på - og benyt lejligheden til også at anskaffe dig en til dig selv.

Hårmassage med Vibrator

Det her er ikke nogen gadget – det er en oplevelse, der nærmest kan beskrives som noget helt overnaturligt. Hvis du kan lide massageaftener, er dette et must, for hovedet skal også have en tur. Faktisk.

Folieballon Hjerte med Pil

Det er noget sludder, at balloner kun bydes velkommen til fødselsdage! Hvis ballonen er designet som et hjerte i knaldrødt, passer den perfekt til Valentinsdag, så lad den svæve hen over jeres forelskede hoveder og skab en virkelig kærlighedsfyldt atmosfære!

Badkonfetti Hjerter

Hvorfor ikke overraske din kæreste med et varmt bad, hvor du spreder dine hjerter over skummet og badebomberne. Er du rigtig heldig, er der plads til to, og ejer du ikke et badekar, har vi her nogle udmærkede kar.

Candy Heart Bademadras

Hvis du og din kæreste har store planer, der inkluderer sol, svømning og kridhvide strande, er denne bademadras en perfekt gave til den kommende tur! For hvem vil ikke gerne flyde rundt på en kæmpestor pastil, som også endda er hjerteformet? Det vil alle.

LoveBoxxx Gavesæt til Par

Helt klart listens mest vovede gadget – gavesættet, der indeholder alt, hvad et elskende par kan have brug for. Gør dig klar til en hel aften med vibrator, kærlighedsbolde, vibrerende penisring, kildere, håndjern og bind for øjnene. Varmere bliver det næppe – den perfekte gave til dem, der gerne vil pifte soveværelset op!

Gigantisk Rose

I år er den ude med 12 røde roser, for hvis du vil vise, at du virkelig holder af, er det en gigantisk kæmperose, der tæller! En uforglemmelig gave på 120 (!) cm, der heldigvis aldrig visner og dør!

Easytoys Vibrerende Æg med Fjernbetjening

Perfekt gave til parret, der elsker at eksperimentere. Dette vibrerende æg behøver ikke nødvendigvis at blive i soveværelset - det kan følge med lidt overalt, hvor tilværelsen trænger til at blive varmet lidt op, måske på restauranten, i biografen eller på skovturen! Du styrer ægget med den trådløse fjernbetjening, som har en rækkevidde på 20 meter!

Blødt Kæmpehjerte

Et kæmpestort hjerte til din ven i hjertet Denne pude er ikke kun kærlig, den er virkelig rar at læne sig op af under hyggelige hjemmeaftener og så spreder den en romantisk stemning i hele rummet!

Folieballon Rose

Hvis din kæreste er allergisk over for blomster, så er det ikke så rart at tage en buket roser med ind og stå og vifte hende foran ansigtet med. Så er det heldigt, at der findes alternativer i form af flotte folieballoner, der ligner den ægte vare – bare lidt mere svævende!

I Love You strømper

Smykker, parfume, udlandsrejse. Gisp! Alle ved, at sokker er vejen til hendes hjerte, især disse kærlige varianter!

Evighedsrose

Eftersom I planlægger at være sammen for evigt, kan I lige så godt at anskaffe jer en blomst, der aldrig visner og dør. En evighedsrose er den perfekte gave til en du elsker.

Hjerteparaply

Hvem sagde, at praktisk ikke er romantisk? Se bare denne hyggelige hjerteparaply! Vi lover, at alle regnfulde dage i fremtiden vil være mindst lige så romantiske som regnfrie solnedgange, når I går sammen tæt på hinanden under dette kæmpe paraplyhjerte

Supergigantisk Bamse

Sidst men ikke mindst har vi den mest supergigantiske bamse på hele jordkloden, og den får helt klart alle andre bamser til at fremstå små og latterlige. Kan du forestille dig noget mere nuttet end en 217 cm høj bamse i blød bomuld? Det bliver en overraskelse, som din pige sent vil glemme!