vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
20 sjove gavetips til fars dag

20 sjove gavetips til fars dag

Den almægtige familiefars dag skal naturligvis fejres. For hvis gaverne udebliver på denne store dag, kan du godt regne med sure miner. Derfor har vi samlet en liste med 20 ekstraordinære gaver, der helt sikkert vil glæde farmand. Strømper, golfbolde og ølglas - her er 20 sjove gaveidéer til fars dag!

Design Dit Eget Krus

Et personligt designet krus med farmands ansigt på? En mere festlig start på dagen skal man lede længe efter! Vælg det mindst flatterende billede, du kan finde, og send det til os - så klarer vi resten!

El Wire LED Slips

Far har mange slips i sin respekterede garderobe, men hvor mange af dem lyser lige? Nu er det op til dig at vælge farve og købe batterier - så kan far endelig skinne som den lysende stjerne, han er!

Egen elaskeetiket

Er far vild med øl? Så har han garanteret en drøm om at pryde en flaske med sit smukke ansigt! Bestil en masse personligt designede etiketter for at gøre drømmen til virkelighed!

Golfkrus

En runde golf før morgenmaden? Det kommer ikke på tale. Den første kop kaffe skal nydes under træningen ved køkkenbordet.

Superman Hoodie

Far er jo størst, bedst og stærkest. Man kunne næsten kalde ham Superman? Giv ham en hoodie, der matcher hans personlighed!

Bjorn Bier Boxershorts

Ikke alle fædre går med underbukser. "Unødvendig luksus", ifølge visse. Men fædre, der rent faktisk går med undertøj, kan godt lide at klæde sig i dristige mønstre- for eksempel med motiver af skummende øl!

Kraniekaraffel med Glas

Det er tid til at støve whiskyflaskerne af og finde dødningehovedkaraflen frem! Hæld din fars yndlingsdrik over i et dødningehoved af glas, og stil det i vitrineskabet til offentlige skue. Skræmmende lækkert!

Sofa Organizer

Far sidder, hvor far sidder, og for at undgå forvirring i sofaen til fodboldkampen, er det en fremragende idé at købe en praktisk sofaorganisator til ham. Den holder styr på fjernbetjeningen, kaffekruset, kuglepennene og chipsene (og meget mere!).

Folieballon Dad #1

Far klager ofte over, at ingen længere overrasker ham med balloner. Det ændrer vi nu på med en munter Fars Dag folieballon, der skriger, at far faktisk er nummer 1!

Ølglas Best Dad in the World

Dad - probably the best dad in the world!

Dad Joke Face Off After Dark

Mareridt! En hel kasse fyldt med dad jokes, så frække, at de kun må læses højt efter mørkets frembrud. Saml mod til dig, og giv far nogle nye far-jokes, som han kan bruge over for sine kære, kolleger og andre ufrivillige parter!

100 Things To Do With Dad Bucket List Skrabetavle

Oplevelser er den bedste gave, man kan give en voksen mand, og her tilbyder vi en hel række aktiviteter, du kan lave med din far. Vælg et felt, og skrab løs - det skjulte billede bestemmer så, hvad I skal foretage jer sammen resten af dagen!

Ølstrømper Hazy IPA

Varm din fars fusser med det bedste, han ved - strømper, der minder om øl (IPA for at være mere præcis). Perfekte i et par pæne sko til næste business trip!

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

Han er jo vild med at rode og reparere ting, ham far! Og nu kan han endelig forvandle familiens garage til et fuldgyldigt bryggeri ved hjælp af Brewbarrels fantastiske kit. Tænk at kunne kalde sig brygmester på sine gamle dage!

Emoji Golfbolde

Med alderen kommer oftest en solid interesse for golf, og for at gøre fars swing lidt sjovere tilbyder vi nu en række bolde, der helt sikkert vil skille sig ud på golfbanen. Vælg bold efter humøret, og swing så løs, far!

Flaskeholder til Cykel

Det er tid til at tage af sted på cykelstierne med friskbrygget kaffe på styret. Ikke uden denne praktiske holder, der holder flasker, dåser og krus i et fast greb. Perfekt til morgenturen!

Skærebræt The Grillfather

Det er ved grillen, at far trives bedst, og for at opnå de perfekte stykker kød og grøntsager skal de skæres ud på en solid træplade. Like a real grillfather!

Beard Care Kit

Tag hånd om fars skæg den 5. juni med et Beard Care Kit, der plejer og fornyer ansigtshårene. Kam, olie, vask og kam - alt sammen i en fin gaveæske!

Værktøjsbestik i Gaveæske

Værktøj eller bestik? Det er et spørgsmål, som mange stiller sig hver eneste dag. Nu behøver far ikke længere spekulere over det!

Verdens Mindste Fiskestang

Verdens mindste fiskestang til verdens største lystfisker. Tag far med til den nærmeste sø, og lad ham kaste fiskelinen til albuerne knager. Sådan skal fars dag fejres!