Hem
Alt hvad du behøver for at glampe (campere) med stil

Alt hvad du behøver for at glampe (campere) med stil

Måske var det sådan, at du havde store planer om at tilbringe din ferie i skoven og på landet som en vaskeægte eventyrer. Og måske var det sådan, at du lagde planerne i samme sekund, som du blev mindet om naturens myg, myrer, blæst og hårde liggeunderlag. Camping kan være rigtig elendigt – GLAMPING er derimod lidt mere en dans på roser. Spektakulære naturoplevelser uden elendighed er det nye, og vi har lige det, du skal bruge for at glampe med stil!

Bo som en konge

I stedet for at klemme sig ind i et lille, trængt telt med minimal loftshøjde og ingen benplads, vil vi hellere have, at du sætter en luksuriøs kopi af Volkswagens legendariske folkevognsrugbrød op! Godt med plads til hele familien og en ren fryd for øjet gør dette telt til et oplagt valg for glampisten!

Sid behageligt

Det er så ubehageligt at sætte sig med fuld kraft på en uvenlig rod og smadre hele lænden. Skovens naturlige overflade kan være rigtig forfærdelig og fyldt med småsten, brændenælder og andre ubehagelige ting, der er ude på at skade mennesker. Vælg i stedet noget oppusteligt – det er nemt at tage med og vejer næsten ingenting. Vælg mellem loungesofa, lænestol eller sofa!

Gourmetmiddag

Du behøver ikke at indtage tørre rugbrødsmadder og tørre kiks, bare fordi du er udendørs. Find BBQ-porteføljen frem og grill dig i stedet et lækkert måltid - om sommeren er det som bekendt grillen, der gælder. Når du er færdig, folder du bare tasken sammen og fortsætter videre – forudsat at ilden er slukket, selvfølgelig!

Hyggeaften!

At fryse er ubehageligt, og en nat i naturen kan være uventet kold. Heldigvis har vi Nordens varmeste tæpper på lager! En snug rug er det absolut hyggeligste, du kan omgive dig med, når kulden kommer snigende, og med et par varme hjemmesko på fødderne er der ingen risiko for forfrysninger! Familiens yngste vil helt sikkert gerne krybe ind i en spækhugger for at holde varmen – det må være ethvert barns største drøm!

Spaoplevelse

Efter en hel dag som bjergvandrer har du gjort dig fortjent til et bad, og med vores oppustelige badekar har det aldrig været nemmere at sørge for hygiejnen udendørs! En enestående spaoplevelse på bjergtoppen - nu skal du bare finde vand!

Vinpicnic

For at gennemføre glampingen skal du selvfølgelig forkæle dig selv og selskabet med nogle lækre drinks ved solnedgang. Lad det fine porcelæn blive hjemme, det er så træls, når du taber dit fineste vinglas på en skarp sten. Denne geniale holder griber og holder styr på dine glas, mens som du spiser på en smart og flot måde!

God fornøjelse med glampingen ønskes du af Partyking!