vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Alt hvad du behøver for at glampe (campere) med stil

Alt hvad du behøver for at glampe (campere) med stil

Måske var det sådan, at du havde store planer om at tilbringe din ferie i skoven og på landet som en vaskeægte eventyrer. Og måske var det sådan, at du lagde planerne i samme sekund, som du blev mindet om naturens myg, myrer, blæst og hårde liggeunderlag. Camping kan være rigtig elendigt – GLAMPING er derimod lidt mere en dans på roser. Spektakulære naturoplevelser uden elendighed er det nye, og vi har lige det, du skal bruge for at glampe med stil!

Bo som en konge

I stedet for at klemme sig ind i et lille, tarveligt telt med ikkeeksisterende loftshøjde og ingen benplads, vil vi hellere have, at du sætter et vaskeægte kæmpetelt op, som giver rigeligt med råderum til hele familien. 4-personers eller 6-personers telt? Det er bare at vælge og vrage!

Skån bagdelen

Det er så ubehageligt at sætte sig med fuld kraft på en uvenlig rod og smadre hele lænden. Skovens naturlige overflade kan være rigtig forfærdelig og fyldt med småsten, brændenælder og andre ubehagelige ting, der er ude på at skade mennesker. Vælg i stedet noget oppusteligt – det er nemt at tage med og vejer næsten ingenting. Vælg mellem loungesofa, lænestol eller sofa!

Grillmiddag

Du behøver vel ikke spise lunken ymer og bløde cornflakes, bare fordi du er på camping? Nej, du skal forkæle dig selv med en luksuriøs grillmiddag! Udstyr dig med en køletaske, som du fylder med delikatesser, sæt stemningen i vejret med en farverig lyskæde og nyd friske grillede lækkerier på en lille og handy grill. Til borddækningen bruger du naturligvis guldfarvede paptallerkener, så det bliver ekstra elegant. Skal der være glamping, så lad der være glamping!

Hyggeaften!

At fryse er ubehageligt, og en nat i naturen kan være uventet kold. Heldigvis har vi Nordens varmeste tæpper på lager! En snug rug er det absolut hyggeligste, du kan omgive dig med, når kulden kommer snigende, og med et par alpaka tøfler på fødderne er der ingen risiko for forfrysninger! Familiens yngste vil helt sikkert gerne krybe ind i en havfruetappe for at holde varmen – det må være ethvert barns største drøm!

Spaoplevelse

Efter en hel dag som bjergvandrer har du gjort dig fortjent til et bad, og med vores oppustelige badekar har det aldrig været nemmere at sørge for hygiejnen udendørs! En enestående spaoplevelse på bjergtoppen - nu skal du bare finde vand!

Picnic med fingermad og vin

For at fuldende glampingen skal du selvfølgelig forkæle dig selv og dit selskab med en delikat ostebakke og skøn vin i solnedgangen. Med dette smarte bærbare picnic-bord med plads til både flasker, vinglas og fingermad, kan I nemt og bekvemt begive jer af sted til stranden - alt er klappet og klart. Både elegant og praktisk! God fornøjelse med glampingen ønskes du af Partyking!