Hem
Back to school! Her er vores gadgets til skolestart

Back to school! Her er vores gadgets til skolestart

Sommerferiens skønne dage er forbi, og det er tid til at vende tilbage til skolebænken. For at gøre overgangen fra strand, vand og softice til skolebænken nemmere gælder det om at proppe rygsækken med sjove ting og sager! Vigtige ting som notesblokke og kuglepenne sammen med sjove viskelædere og fidget-ting. Smøg ærmerne op – det er tid til at komme igennem endnu et skoleår!

Fidget toys

Spin, snur og plop! Det kan være svært at holde koncentrationen i en hel lektion, så sørg for at pakke skoletasken med masser af festlige fidget toys, der hjælper med at holde fokus. Plop it, pop it, sjove ringe og tubes – vælg din favorit for at gøre skolestarten federe!

Skriveredskaber

For at gøre skoledagene til en fest gælder det om at fylde penalhuset med festlige skriveredskaber. Sjove kreationer, der ligner giraffer, flamingoer og boksende skeletter, er lige dét, der skal til for at gøre skoledagen sjovere. Eller hvad med en bøjelig gummiblyant? Perfekt til dig, der hader stive skriveredskaber!

Bogholder

En gadget, der gør alting nemmere! Denne oppustelige holder giver dig styr på både bøger og tablets, mens du læner dig tilbage og slapper af i armene. Vælg mellem drage og monster – og så er det bare at puste alt, hvad du kan!

Tasker

Et nyt skoleår er lig med en ny gymnastiktaske – og du bliver ekstra glad, hvis du tilfældigvis elsker Pokémon, Gurli Gris eller Paw Patrol. Elsker du fodbold, bør du selvfølgelig i stedet vælge en taske med Manchester United- eller Liverpool-motiv. Nu er du klar til at pakke både gymnastiksko og håndklæde!

Notesblok

Du har fundet dine yndlingsskriveredskaber, og nu skal du have en mindst lige så fed notesblok. Vi har forskellige varianter, der prydes af Mumitroldene, enhjørninger og selveste Spiderman! Hvis blødhed er et krav, vil du elske vores lille plysananas. Gul og bedårende!

Viskelædere

Skrev du forkert? Fortvivl ej – heldigvis har du penalhuset proppet med seje viskelædere i alle mulige former. Bolde, kager, dinosaurer og astronauter – eller et XXL viskelæder til ekstra store fejl. Lige pludselig blev det sjovt at rette sine fejl!