Hem
Checkliste før julefesten

Checkliste før julefesten

December handler ikke blot om at bage klejner, pakke gaver ind og tælle ned til juleaften - der er også plads til at holde julefest! Fest igennem sammen med nisserne, så huerne rammer taget, når I danser rundt om juletræet og skåler sammen i glögg. Men aftenen kommer også med visse forventninger, derfor har vi lavet en checkliste med alt, hvad I behøver for at få den perfekte juleaften - nu går vi i gang!

Pynt op med balloner

En ting er helt sikker - vi bruger alt for få balloner, når vi pynter op til jul! Lad os ændre dette ved at pynte entreen med en bue, der byder gæsterne velkommen ved hoveddøren, og indendørs bliver det endnu mere festligt, når nøddeknækkere og Rudolf svæver rundt i lokalet. Men årets store samtaleemne bliver alligevel det almægtige ballonjuletræ!

Dæk op med lækkerier

Med små konfettinisser og røde huer på stolene kan du byde hele slænget til bords, hvor du har dækket op med lækkerier på et serveringsstel, der er udformet som et forgyldt juletræ. Det vækker altid begejstring, når man går all in til en fest med sjove detaljer - så hvorfor ikke pynte juletræet med boozeballs og glöggflasker med en varmende juletrøje? Skål allesammen!

Kostumer

Det er nemt at blive aftenens bedst klædte, hvis du dukker op i et LED-blinkende jakkesæt fra Suitmaster, men det er også fuldt forståeligt, hvis du hellere vil være et spillevende juletræ. Når det kommer til julefester er der ingen regler, ud over at påklædningen godt må være overdrevet festlig og jolly - og det kan du let opnå med en juletrøje og kugler til at sætte i skægget! Hvis du er med til festen mod din vilje, kan du altid klæde dig ud som Grinchen og crashe festlighederne. Juleanarki!

Juledrinks

Byd selskabet på en overdådig velkomstdrink til din store julefest og udsmyk glassene med nissehuser og klingrende bjælder. Der er andre drikke end snaps, glögg og æggesnaps til dem, der gerne vil nippe til noget festligt - byd på velsmagende juledrinks og top glassene med en julesukkerstokke!

Julesjov!

Hohoho. der er nogle søde festaber til stede? Der er simpelthen ingen julefest uden selveste julemanden - og hvis I har opført jer ordentligt, kan I regne med, at han dukker op med sækken fuld af gaver til julegaveuddelingen. Her kan du finde et rigtigt julemandskostume!

Fotoboks

Hej skumnisse, nu er det tid til at forevige aftenen i det flotte fotohjørne! Du har naturligvis pyntet op med masser af sjove ting, som vil gøre aftenen uforglemmelig, som fx holografiske billeder og stjerner som baggrund. Og glem ikke den oppustelige slikstav!

Var det virkelig det hele?

Nej, da! Vi har naturligvis masser af andre sjove ting til at sætte fut i julefesten - klik her og se!