vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festtemaer for børn til Halloween

Festtemaer for børn til Halloween

At børn elsker Halloween, hersker der ingen tvivl om. At kaste kolossale mængder slik ned i mavsen - udklædt som et eller andet monster blandt lysende græskar, skeletter og spindelvæv - er et af årets sjoveste øjeblikke, så hvorfor ikke invitere dine bedste venner til en uhyggelig fest? Tag et kig på vores skræmmende kollektioner, der med garanti får stemningen op på kogepunktet, når efterårets mest uhyggelige fest skal skydes i gang!

Halloween Friends

Kan græskar, spøgelser, skeletter og sorte katte virkelig være venner? Det ser det ud til, i hvert fald hvis man skal tro kollektionen Halloween Friends, som indeholder både servietter, tallerkener og stickers! Uddel labyrintspil til alle de små gæster. Hvem bliver den første til at løse labyrinten? In a hurry? Gå efter den færdige festpakke - her får du alt, hvad du behøver, med ét enkelt klik!

Skeletter

Ingen grav kan holde disse knogler nede - især ikke hvis der er fest! Med knurrende tallerkener og krus er der ingen grænser for, hvor uhyggelig festen bliver, og bagefter skal der selvfølgelig uddeles slikposer fyldt med sure kranier og andre skræmmende ting. Hvorfor ikke arrangere biografhygge for alle gæsterne, hvor I sammen skal se en gyser? Fyld gæsternes popcornbægre med snacks, og sluk lyset!

Creepy Clown

Det er langt fra sandt, at alle klovne spreder glæde. Nogle er faktisk så forfærdelige, at du bare ønsker at løbe langt væk og gemme dig, når du opdager disse rødnæsede klovnehoveder. Derfor er det perfekt at forvandle rummet til et gammelt nedlagt cirkus ved hjælp af servietter, tallerkener og en dug. Men før festen kan begynde, skal gæsterne købe en billet foran vores mest skræmmende dørdekoration. Nogen frivillige, der ønsker at starte?

Skræmmende Græskar

Græskarret er selvfølgelig efterårets mest ikoniske symbol, så det er netop denne frugt med en hånlig latter, der pryder vores servietter, krus og duge ved alle halloween-festlighederne. Midt på bordet bør du placere en stor skål med slik - men pas på! Den bevogtes af græskarfar, der ikke er alt for gavmild, når det kommer til søde sager.

Honeycomb

Hygge med papir - ja tak! Honeycombs er en fantastisk måde at skabe en passende uhyggelig atmosfære ved halloweenfester og andre lejligheder, for hvem bliver ikke begejstret af spøgelser, sorte edderkopper og farverige græskar? Hæng dine honeycombs op i loftet, så festen endelig kan tage sin begyndelse!

Honeycomb

Zombie Apocalypse

Rådne zombier har overtaget festen! Sæt en skål frem med blodige ører på den lige så blodige dug for at få situationen under kontrol. Intet er så irriterende som en sulten zombie, og hvis dekorationerne ikke er tilfredsstillende, er der en lige så stor risiko for klynk. Kør hårdt på med balloner, vinduesdekorationer og advarselsskilte i haven, så alle bliver tilfredse!