Hem
Matchende halloweenkostumer til hele familien!

Matchende halloweenkostumer til hele familien!

Ensomhed kan ødelægge enhver temafest, og med halloween er der gode muligheder for at familien kan lave en rød tråd i årets kostumer. I skal blot blive enige om et tema og derefter gå all in! Nedenfor får du en række forskellige tips til, hvordan I bedst matcher hinanden til efterårets store fest!

Cirkus

At forlade samfundet og stikke af med det første og bedste cirkus kan logistisk set være en ret rodet affære – medmindre hele familien tager med. Intet binder jer mere sammen end at sadle om og satse på en ny karriere som løvetæmmer eller den skæggede dame, og har familien en firbenet ven, får man automatisk junglens konge med en flot mand på slæb. Sikke et cirkus!

Star Wars

At Star Wars er populær blandt både unge og gamle, det er der ingen tvivl om, så hvad er bedre, end at hele familien bliver forvandlet til stjernekrigere? Med den yngste i rollen som Yoda kan du med god samvittighed vælge mellem Prinsesse Leia eller Stormtrooper, mens hunden portrætterer universets skurk Darth Vader. May the force be with you!

Toy Story

You've got a friend in me! Filmene om Woody og Buzz Lightyear er super god familieunderholdning, så hvorfor ikke klæde dig ud som en hvilken som helst karakter fra Andys verdensberømte legetøjskasse? Uanset om du vælger at træde ind i rollen som Mr. Potato Head, bliver det med garanti meget nemt at vinde præmien for årets bedste udklædning!

Super Mario

At gennemrode Nintendos solide kartoteker med kendte karakterer er ren glæde for familien, der leder efter matchende outfits. Med en hel flok kendte karakterer at vælge imellem bliver det med garanti en succes, når du skal ud at stemme dørklokker. Mario, Luigi, Peach, Donkey Kong eller Bowser? Vi har hele banden!

Vampyr

Hvis tanken er at tage ud i efterårsnatten som kvarterets uhyggeligste familie, skal I selvfølgelig være vampyrer. Med knivskarpe hugtænder og mystiske kapper sniger I jer rundt i nabokvarteret - tørstige efter blod. Dronning eller victoriansk vampyr? Du kan vælge og vrage - og vi har selvfølgelig også vampyrkostumer til ungerne!

Game of Thrones

Hvis et lidt ældre familiemedlem gerne påtager sig rollen som dragedronning, er det afkommets opgave at klæde sig ud som et ildsugende monster! Hop op på dragen, cirkulér med hæsblæsende hastigheder rundt om blokken og blafr så hårdt, du kan med dine vinger!

Rummet

At sigte efter stjernerne er altid en genial idé, når det kommer til at klæde sig ud. Trods tyngdekraftens love, så invitér familien med på et galaktisk eventyr blandt månekratere og stjerneskud! Vælg, om du vil vare en alien eller satser på at blive sæsonarbejder hos NASA - eller vil du hellere være galaksens superhelt nr. 1?