vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Prisvenlige halloweenkostumer til hele familien

Prisvenlige halloweenkostumer til hele familien

Dét at klæde sig ud behøver ikke koste en herregård, som det gamle ordsprog siger. Vi har et utal af storslåede budgetkostumer, der med garanti vil passe ind i alle familiebudgetter. Her har vi udvalgt vores favoritter - get ready, Halloween is coming!

Fangekostume

Den klassiske lovovertræder, der i sit stribede kostume tilbringer sine dage bag lås og slå. Et fremragende kostume, der giver anledning til en spændende backstory! Hvilke grusomheder sendte dig direkte i fængsel? You tell us!

Gyserfilmklovn Børnekostume

En lille klovn af den ondskabsfulde slags. Med inspiration fra det nedlagte cirkus er dette kostume virkelig effektivt, især hvis du supplerer med makeup og klovnefrisure!

Banan Kostume

Aftenens hovednummer er overraskende ofte klædt ud som frugt, for hvem bliver ikke helt glad i låget, når man møder en ægte banan? Kongen af frugtkurven har meldt sin ankomst og er klar til at forskønne halloweenfesten - og forhåbentlig er det dig, der har påtaget dig denne vigtige rolle!

Djævlekjole Kostume

Fra den skoldhede underverden kommer ondskabens dronning - og hun er mere vred end nogensinde! En flammende djævlekjole med matchende horn er alt, hvad der kræves for at sætte halloweenfesten i brand.

Skeletkjole Børnekostume

Vækket fra de døde og med maven fyldt af slik - det lyder som et ægte halloweenskelet. Et fremragende kostume til de mindste i familien, når det er tid til at tage ud på årets trick or treat-runde.

Enhjørning Børnekostume

Titlen som det sejeste væsen i eventyrverden tildeler vi den lyserøde enhjørning! Med et magisk horn i panden og en dinglende hale i ryggen er dette kostume ikke kun super flot - det er også hyggeligt! Det kan sagtens bæres i hele oktober måned, så hyggefaktoren får et ekstra løft!

Græskar Babykostume

Den yngste i familien vil naturligvis også være med til årets mest skræmmende fest, og hvad passer bedre end at blive forvandlet til halloweens mest vigtige symbol - græskarret! Skræmmende, men faktisk også ret sødt.

Fastfood Klovn Halloween Kostume

Med cheeseburgere i munden og lommerne fulde af pommes frites er denne plagede fastfoodklovn ude på en vandretur i halloweennatten. Han bliver dog en anelse vred, når ismaskinen for gud ved hvilken gang er gået i stykker. Beware!

Fortryllet Skolebarn Børnekostume

Blandt kogende kedler i et skolemiljø, der er alt andet end trygt, har du nu mulighed for at snige dig rundt i et magisk dress og vifte med den karakteristiske tryllestav. Harry Potter forever - og det gælder året rundt!

Æg Kostume

Skulle det være et spejlæg? Et solidt morgenmåltid samt et sejt kostume, der fungerer bedst med salt, citron og tequila. Du kan hente pluspoint, hvis du pakker en pose sprød bacon som en lækker snack - det kan næppe blive mere populært.

Klassisk Heksekostume

Ah, det klassiske heksekostume. Glæd dig til at opleve, hvordan de andre gæsters blod fryser til is, når du træder ind som en gådefuld troldmand eller -kvinde med sækken fyldt med uhyggelige trylleformularer. Enhver, der ikke passer sig selv, vil blive forvandlet til en frø - og med rette! Man laver ikke sjov med hekse.

Pingvin Jumpsuit Kostume

Direkte fra det barske landskab i Antarktis vakler du ind til udklædningsfesten klædt ud som den sødeste fugl på jorden - pingvinen! Gør klar til at vise en spektakulær dans, så du kan bevise, at dette er et fjerkræ, der lever for at feste - selvom du mangler fjer!

Zombie Fange Kjole Børnekostume

En grim virus spreder sig i landets fængsler - den gør fangerne til kødædende zombies! Lok gerne med en større mængde slik for ikke at blive spist - du ved udmærket godt, hvad der vil ske, hvis den lille zombie bliver sulten!

Haj Børnekostume

Synes du, at hajen er det mest frygtindgydende havdyr? Det bliver ikke meget sejere, hvis du vælger at "svømme" ind til festen med finner og sylespidse tænder. Søndagssvømmere, der er ude på dybt vand, better watch out!

Cowboy Børnekostume

Howdy! Der er en ny sheriff i byen, og han vil ikke tøve med at smide dig direkte i fængsel! Denne cowboy er måske nok lille, men lad ikke de korte ben narre dig. Hvis du ikke tilbyder rigeligt med slik, bliver du offer for pistolen - det kan du bande på.

Skeletkjole Kostume

Rejs dig fra graven, og bevæg dig ind til festen i et kostume, der er lige så elegant, som det er skræmmende. Intet slår et ledløst skelet, når efterårets mest skræmmende fest skydes i gang!

Astronaut Børnekostume

Fordyb dig i atmosfæren, og påtag dig rollen som en eventyrlysten astronaut blandt kometer og galakser. Hvem har ikke drømt om at arbejde som astronaut? Det starter med kostumet!

Julemandskostume Nissehue og Skæg

December nærmer sig med hastige skridt, men Julemanden har alligevel valgt at forlade legetøjsværkstedet til fordel for en rigtig fed halloweenfest. Forvent smiger og meterlange ønskelister, når du glider ind på kanen i dette seje kostume!

Klovn Børnekostume

Festen er lige blevet 100 gange sjovere - klovnen er ankommet! Med skøre narrestreger og lommerne fulde af konfetti opnår du en øredøvende latter langs din vej. Et perfekt kostume til den tossede gøgler!

Enhjørningekostume til Hunde

Vi har kostumer til HELE familien, og vi har selvfølgelig ikke glemt familiens firbenede venner. Med horn og pastelfarver bliver hunden nemt forvandlet til en magisk unicorn - og det er præcis dét, der gør folk bløde om hjertet.

Fandt du ikke det, du søgte efter?

Bare rolig - vi har hundredvis af billige kostumer så du frit kan vælge og vrage!

Glædelig Halloween ønskes du af Partyking!