vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan arrangerer du en singlefest på Valentinsdag

Sådan arrangerer du en singlefest på Valentinsdag

Hvis du stadig ikke har fundet store kærlighed, tænker du måske, at Valentinsdag ikke er noget for dig, men der tager du helt fejl. Du kunne næsten ikke være mere forkert på den, for ligesom der er elskende turtelduer i par, er der lige så mange energiske og vilde singler, som nægter at se sig besejret på denne kærlighedens dag. Spred budskabet om, at det er tid til singlefest hjemme hos dig og at alle ensomme sjæle er velkomne! Her er nogle håndfaste tips til, hvordan du arrangerer et brag af en fest for enlige!

Dekorér flot med balloner og pynt!

Start med at pynte rummet til en farverig frizone for både længerevarende og nye singler. Hvis en eller flere af gæsterne lige har gennemgået en vellykket skilsmisse, kan du skaffe vore Divorced-kit. Selv balloner der skriger Happy F-cking Everything fungerer fremragende som pynt, og hvis det er en tøseaften for dig og pigerne, er vores eksotiske Girls Night Out-balloner perfekte. Spar ikke på dekorationerne!

Finpuds jeres scorereplikker!

Mens I nipper til en lækker bobledrik, kan I jo benytte lejligheden til at øve nogle nøje udvalgte scorereplikker. Med kortene 100 Pick Up Lines bliver I snart mestre i at forføre den rette, og da replikkerne er på engelsk, fungerer de også fremragende udenlands!

Skyd sorgen væk!

Mens tørvetrillerne i parforholdet sidder og fejrer kærligheden med en kedelig buket roser, har I det meget sjovere til singlefesten med jeres fantastiske beer pong-turnering. Vores sortiment indeholder en masse professionelle borde til formålet, og skulle I foretrække prosecco frem for øl, har vi skam også sådanne borde. Go check it out!

Bliv festklar med spil!

Vennerne vil hoppe op og ned af glæde, når du finder alle de festlige spil frem, du har skaffet specielt til jeres fantastiske singleparty! Hvad siger du til en omgang Dare Duel, hvor du og dine ligesindede giver hinanden vovede udfordringer? Til jer, der kan lide fysisk aktivitet, kan vi anbefale Boob Battle – og I kan sikkert godt regne ud, hvad det går ud på.

Sov godt!

Når vennerne er taget hjem til deres halvmøblerede ungkarlehjem, og feststøvet har lagt sig, kan man have let til tårer. At sove ved siden af en kærestepude er en afprøvet metode, der skænker glæde til selv den mest ensomme sjæl. Hvis du stræber efter noget endnu mere effektivt, er en brystpude eller gigantisk penispude måske lige noget for dig?