Hem
Sådan holder du et legendarisk krebsegilde!

Sådan holder du et legendarisk krebsegilde!

For at dæmpe sorgen over at sommeren er ved at være slut, samles vi på terrassen en sidste gang for at fylde maverne med skaldyr, tærter og snaps. En både hyggelig og nødvendig tradition, der sætter punktum for sol, badning og alt andet, der har gjort livet ekstra lækkert de seneste måneder. Det er tid til krebsegilde, og intet skal efterlades til tilfældighederne. Derfor har vi lavet en ultimativ guide, der dækker alt, du har brug for til et overdådigt krebsegilde. Borddækning, påklædning, aktiviteter og meget mere – kig godt på listen nedenfor, så du ikke misser noget. Nu siger vi ordentligt farvel til sommeren!

Dramatisk udsmykning

Hvis du sidder til bords med en hånlig måne, der våger over dig sammen med kulørte lygter og svajende guirlander, er det sikkert et krebsegilde, du er til. Ingen begivenhed har lige så dramatisk pynt som denne skaldyrsaften – og der er masser af mulighed for at skabe en magisk atmosfære med alle vores farverige dekorationer! Hvad med at hænge en lyskæde prydet med otte rødkogte krebs i loftet?

Hatten på skrå

Når gæsternes hovedbeklædning begynder at være på skrå, er det bevis på et vellykket krebsegilde. Vi har selvfølgelig klassiske kegleformede festhatte, men hvis du vil pifte stemningen endnu mere op, har vi også hårbøjler med to ildrøde kløer, der kniber mod himlen. Men festligst af alt er stadig krabbehatten – med den på hovedet er det umuligt at kede sig (vi har prøvet).

Skaldyrs-knækkegrej

Nu kommer vi til det der med takt og tone. At spise krebs er en hel videnskab, og for at få mest muligt kød ud kræves redskaber i form af sakse, tænger og knive. Anskaf vores sølvfarvede værktøjssæt for professionel spisning på højeste niveau! For du er vel ikke et udyr, der spiser med fingrene, eller?

Pimpet langbord

Med langbordet varsomt placeret i haven er der kun tilbage at skabe en hyggelig stemning for dig og dine gæster. Det gør du nemt ved at kaste en skaldyrsudsmykket dug over bordet og drysse med alt det krebsekonfetti, du orker. Med små bordkort på hvert glas undgår du konflikter om, hvem der skal sidde hvor – og selvfølgelig vil farverige serpentiner sno sig mellem snapseglas og tærter. Krebs kræver et flot langbord!

Pimpet langbord

Dæk op, dæk op, dæk op!

Ved arrangementer med mad i fokus giver vi det gamle, fine porcelæn lidt ekstra kærlighed og lader det stå i vitrineskabet til fordel for dækkeservietter med glade krebs og paptallerkener i samme tema. Skal der skåles, så køb vores shotglas pyntet med små skaldyr – så bliver det sjovere at drikke snaps!

Krebse-påklædning

Når det kommer til påklædning ser vi helst, at du går all in. Den fine, nystrøgne skjorte kan derfor blive i garderoben sammen med den blomstrede sommerkjole. I stedet satser vi på slavisk at følge temaet og klæde os ud som krebs med både krebsekostumer og krebsemasker. Der er selvfølgelig også krebsekostumer til ungerne – og hunden kan endda også skifte identitet for en aften!

Fun & Games

Når krebsekløerne er spist, og det begynder at krible i benene, er det tid til aktivitet og bevægelse! Hvad med at udfordre selskabet til en nervepirrende omgang udendørsbowling i haven med oppustelige kegler og kugler? For de mere traditionelle er der selvfølgelig også vikingespil – spillet, der er lige så spændende, som det er irriterende, når din holdkammerat insisterer på at kaste sine pinde faretruende tæt på kongen. For en mere tivoli-agtig følelse kan I altid afprøve jeres kastefærdigheder på en gang kulørte balloner. Så bliver det ikke mere festligt!

God fornøjelse og held & lykke ønsker Partyking!