Hem
Sådan laver du et glitterskæg

Sådan laver du et glitterskæg

Har du altid drømt om at forvandle din ædle ansigtsbehåring til et glitrende farvespetakel? Selvfølgelig har du det! Derfor tænkte vi nu at vise dig, hvordan du sikrer årets mest glamfyldte glitterskæg i fire enkle trin. Følg med!

1. Smør voks på

Begyndt med at påføre voks i hele skægget. Det er ikke nødvendigt med en fancy voks. Din gamle voksdåse fra 00'erne virker helt fint. Du kan også anvende skægolie for ekstra hold.

1. Smør voks på

2. Glitterbombe!

Hæld en bøtte med glitter i valgfri farve over skægget. Du får en flot effekt ved at blande chunky glitter med mere finkornet glitter. Og spar ikke på det! Jo mere glitter, desto bedre. Når du er færdig, er der kun tilbage at gå i panik over, at der er glimmer OVERALT.

2. Glitterbombe!

3. Fjern det overflødige glitter

Fjern forsigtigt overskydende glitter, som er landet på ansigtet, med en finger eller en våd vatrondel. Fyld på med mere glitter over eventuelle tomme partier.

3. Fjern det overflødige glitter

4. Spray!

Afslut projektet ved at sprøjte godt med hårspray over hele skægget. Husk at holde alle åbninger lukkede, når du sprayer!

4. Spray!

Et voilà!

Nu er du klar til en stille og rolig lørdag aften hjemme i sofaen. ADVARSEL (?)! Dette look kan være lidt svært at få helt af, så regn stærkt med glitre dagen efter også!

Relaterede produkter