vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan maksimerer du juletræet

Sådan maksimerer du juletræet

Granen står så grøn og flot i stuen, og den kan blive endnu pænere! For at gøre dette års træ til et funklende skue har vi fyldt op med vilde dekorationer, der vil gøre årets jul magisk uforglemmelig. Det er tid til at pynte træet – med alt hvad det indebærer!

Seje juletræskugler!

Det er DIT juletræ, så hvorfor ikke gøre det så personligt som muligt? Skaf dig af med de almindelige kugler, og brug i stedet pynt, der matcher din profil! Musikelskerne pynter op med små elguitarer og jukebokse, mens livsnyderen hænger en øl op, og fartdjævle satser på en motorcykelkørende julemand. Føler du dig ekstra crazy? Pynt træet med udtryksfulde Emojis - der er noget for enhver smag!

Design din egen juletræskugle!

Vil du være lidt EKSTRA personlig? Send os en valgfri selfie, så laver vi din helt unikke julekugle! Hvilken drøm at hænge dig selv som pynt på træet!

Juletræstoppen!

Stjernen på toppen er kronen på værket, den sidste detalje OG prikken over i'et! Vælg mellem lysende LED-varianter eller mere klassiske designs. For at gøre dansen om træet ekstra spektakulær anbefaler vi diskokuglen - en juletræstop, der med garanti vil opmuntre til vovede moves!

Lad der være lys!

Et træ uden lys – lyder det ikke som en kedelig historie? Udfordr decembermørket med lys, der snor sig rundt om træet som et hårdt kram fra moster. Vi har masser af sjove varianter, som med garanti får årets træ til at funkle!

Anderledes juletræer

Hvis du ikke har planer om at gå i skoven og fælde en kongegran med dine bare hænder, kan du nemt bestille et lidt anderledes træ hjem hos os. Vælg et regnbuefarvet juletræ, der får hele familien i gangbananas, eller hvad med at udfordre naturlovene med et omvendt træ, hvor toppen er bunden og omvendt! Mangler du plads? Så er det halve juletræ helt klart din kop te!

Nålefanger!

Nåle på gulvet må forventes, hvis du ikke beskytter gulvet med et flot og tæt juletræstæppe. Klassisk rundt med hyggelige julemotiver, der varmer fødderne hos den elskede familie. Vælg din favorit and get to work!

Go crazy!

Når du har fundamentet klar, er det vigtigt at maksimere træet med forskelligt overraskende pynt. Med elektriske tog, der kører rundt om stammen og en flugt-tilbøjelig julemand, der snoer sig op og ned, får du et festklart træ, som gæsterne ikke kan få øjnene væk fra. Med en proppet julemandssæk julegaver under træet kan man nemt fornemme forvirring, når selveste Grinchen har gravet sig ind i træet. You better watch out!

Ballontræet!

Ballontræet - til dig, der virkelig gerne vil skille dig ud! Det fælder ikke, spreder ikke en ubehagelig lugt og er lige så oppustet, som du kan forestille dig. Fyld lungerne - det er tid til at omfavne ballontræet i dit liv!