Hem
Sjove julegaver til din (drenge) kæreste

Sjove julegaver til din (drenge) kæreste

Alle, der nogensinde har haft en kæreste ved, hvad der står på spil, når det gælder julegaver. Finder man ikke den rigtige, kan man regne med sure miner og knotne kommentarer - og pludselig er hele dagen ødelagt! Derfor rækker vi nu en hjælpende hånd frem i form af en liste fyldt med gadgets, som garanteret vil gøre ham glad og tilfreds. Her er julegaverne, som skal under træet i år:

Brewbarrel Bryg Din Eget Øl

Skal det gøres rigtigt, så må man gøre det selv, og det gælder også øl. En sjov aktivitet med et fantastisk slutprodukt er præcis, hvad der skal til, for at få din kæreste til at spinde af velbehag, og en bonus for dig er, at du snart får lov at smage en slurk eller to, når aftapningen er klar!

GadgetMonster Mini Fussball Bord

Til konkurrence-orienterede kærester, som er lidt udfordret på plads, kan vi måske friste med lidt fussball i miniature-størrelse? Sammen kan I spille jeres eget VM og udfordre den resterende familie i en raffineret fodboldturnering, som varer helt frem til påske. Må den bedste kæreste vinde!

Cocktailsæt til hjemmebaren

Nyt legetøj til hjemmebaren får kæresten til at hoppe i sædet af begejstring. Nu kan han endelig shake og mixe som en professionel med et lækkert sæt, som vil resultere i legendariske lørdagsdrinks. Skål for verdens bedste bartender!

Slikdispenser med Bevægelsessensor

Selvfølgelig skal din egen lille slikmund have sin egen dispenser, som fodrer ham med slik, når sukkertrangen melder sig. Perfekt gadget at stille på skrivebordet, så slikmunden altid er i godt humør!

Underbukser Luciabrød

Gør din kæreste lidt ekstra fin til jul med et par frække underbukser, som er pyntet med decembers bedste bagværk - luciabrødet! Perfekt til at tage på, mens man venter på julemanden!

The Jerrycan Bar

Den ultimative taske til opbevaring af nødvendigheder. Fyld tasken med diverse drikkevarer, tobak og fiskeudstyr - så er det bare af sted - ud i naturen for at overleve. Perfekt at have med på jagtrejser og fisketure!

Vanter til par

En romantisk julegave til nyforelskede par, som ikke kan få nok af gåture i vintertiden. Den specialsyede vante giver mulighed for at holde i hånd uden en masse irriterende ekstratøj imellem jer - så er det bare at gå ud og varme hinanden!

Snug Rug Oversized Hoodie

Giv din store kærlighed den fineste af alle gaver - muligheden for at holde sig varm! Med en Snug Rug Oversized Hoodie er det svært ikke at hygge sig lidt ekstra efter julebadet, samtidig med at man straks føler sig "kærlighedssyg" - og det værdsætter en god kæreste sandelig! Husk endelig at købe en til dig selv, så du kan lave din egen "hyggefest".

Kebab Strømper

Vælger du at give din kæreste et par strømper i julegave, er det givetvis ikke det mest romantiske valg, men hvis hans strømpeskuffe er gabende tom, kan det alligevel være en god idé. Drop dog de sædvanlige kedelige sorte strømper, og sats i stedet på denne noget sjovere variant! Forestil dig julelysene i din kærestes øjne, når han åbner gaven, og disse prangende kebab-strømper åbenbarer sig!

Stegepande Penis

Med denne stegepande under juletræet kan du regne med, at morgenmaden bliver sjovere, når I går dagen i møde over et veltilberedt penisæg ved daggry. Så bliver det næppe mere romantisk!

Stadig på jagt efter den perfekte julegave?

Tjek resten af sortimentet ud - tusindvis af gadgets venter på din kæreste!