Hem
Sjove sommeraktiviteter for under 100 kroner

Sjove sommeraktiviteter for under 100 kroner

I sommerperioden skal det meste være sjovt - UDEN det skal koste en herregård. Når solen varmer både voksne og børn på sommerferien, er det tid til at udfordre hinanden i sjove sommeraktiviteter - her er vores favoritter til under 100 kroner!

Vandballoner

Forvandl haven til en plaskvåd kampplads med badetøj som rustning og vandballoner som forsvarsmiddel. Intet slår følelsen af at slynge en fyldt ballon i nakken på dine søskende, som falder pladask forover i en kaskade af vand. Her får du hele 100 balloner til prisvenlige 25 kroner!

Insektæske med Forstørrelsesglas

Dette bliver sommeren, hvor vi udforsker naturen og alle dens beboere! Med denne smarte insektkasse kan du skabe et lille paradis til dine kryb, samtidig med at du studerer deres farve og form gennem forstørrelsesglasset i taget. Hvor mange prikker har en mariehøne egentlig? Det er på tide at finde ud af det!

Vandfrisbee

At kaste med frisbee er sjovt - men har du prøvet at kaste en vandfrisbee? Den unikke udformning betyder, at den sprøjter vand i alle mulige og umulige retninger, hvilket gør hele aktiviteten ustyrligt morsom. Af sted til vandkanten!

Kreativt Sæt

Efter flere timers intensiv vandballonkrig i den bagende sol kan det være dejligt at trække sig tilbage for en stund. At sidde i skyggen og være kreativ er en glimrende aktivitet for både store og små, som er glade for at trylle med hænderne. Her har vi grundlaget for godt kreativt håndarbejde for kun 69 kroner!

Magisk Sne på Dåses

Hvad nu? Sne midt i sommervarmen? Ja da, og ikke en hvilken som helst sne - det er Magisk Sne! Her skal du blot tilsætte vand og se, hvordan pulveret udvider sig og danner en troværdig snemasse. Lav snebolde og kast dem efter hinanden - hvem har ikke drømt om en vaskeægte sneboldkamp midt i sommerferien?

Beer Pong

Det bedste partyspil - i hvert fald, hvis du ikke kan få nok af øl! 2 hold, 1 bordtennisbold og 18 bægre fyldt med livets goder. Knus modstanderen i en klassisk omgang beer pong, som fortsætter til langt ud på de små timer. Bægrene har du her - bajerne må du selv sørge for!

Badering Ananas

Pool, hav eller sø - hvad du end foretrækker, så ved vi med sikkerhed, at svømmeturene bliver 100 gange sjovere med en smart ananas, du kan surfe på. Pust den op, så du kan flyde gennem sommeren!

Dodgeball Vest med Bolde

Forvandl dine venner til levende målskiver med disse cool velcroveste. Herefter starter kampen om, hvem der kan sætte flest bolde på dine omkringfarende venner. Uovertruffen underholdning på en varm sommerdag!

Du ønskes en god sommer af Partyking!