vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sjove temaer til sommerfesten

Sjove temaer til sommerfesten

Sommeren er godt på vej, og det betyder, at du og dine ferie-fejrende venner har en lang række spektakulære fester at se frem til. Lune aftener i haven, hvor du som vært investerer lidt ekstra i humørforstærkere, skal ikke undervurderes - for hvem elsker ikke en rigtig god temafest! Her har vi samlet inspiration og sjove ideer til dig, der gerne vil feste lidt anderledes denne sommer. Scroll ned og læs mere!

Hawaiifest

Invitér dine gæster på en uovertruffen rejse til Hawaiis solvarme strande – uden at flyve en eneste meter! Forvandl din have til et blomstrende paradis, og klæd dig i en klassisk hawaiiskjorte med en matchende krans om halsen. Sæt vores oppustelige palmekøler op, som du fylder med sodavand som du selvfølgelig serverer i traditionelle tikikrus. Aloha!

Full Moon Party

Med månen som eneste lyskilde får I en magisk sommernat, hvor I blinker, skinner og skifter farve efter mørkets frembrud. Fest med temaet Full Moon Party er både festligt og effektfuldt – især hvis I klæder jer i fiberoptisk LED og briller af glowsticks. Vi har masser af lysende masker, der er perfekte til formålet, og for ekstra flot lys kan du installere et UV-Spot et passende sted. Så er det bare at danse, indtil solen står op!

Regnbuefest

Det er tid til at hylde regnbuens smukke nuancer ved at arrangere kvarterets mest farverige havefest! Med en sprudlende ballonbue, der strækker sig hen over langbordet, er det umuligt at være i dårligt humør, og med matchende tøj og paryk bliver du lige så festlig som dine omgivelser!

Det Vilde Vesten

Yee-haw! Hvem har ikke drømt om at opleve vestens vildeste dage med duelskydninger, ridning og krudt? Forvandl dit hjem til en vaskeægte saloon og servér gæsterne direkte fra dit drikkehylster, men først skal du beslutte dig for, om du vil klæde dig ud som en sherif eller burlesque-dansende partypige. Til sidst pynter du op med en mægtig hingst – hvad ellers!

Hippiefest

I 60'erne og 70'erne var festerne vildere, varmere og fuldstændig proppet med peace, love og rekordstore frisurer. En spændende cocktail, der i dag giver et fantastisk festtema til dem, der vil drømme sig tilbage for en aften. Forvandl dig med en farveeksploderende lang kjole og dæk bordet med små hippiebusser, som du fylder med passende snacks. Hvorfor ikke aktivere dine gæster med en quiz om temaet groovy 70's? Er din frisure en kort en af slagsen, har vi parykken, der gør forskellen – men glem ikke at supplere med en passende blomst fra haven. Alt for lidt ægte flower power!

Havparty

Gør aftenen usædvanlig våd med vores spændende verdenshave. Dæk bordet med havfrue-inspirerede tallerkener på vores bølgende havdug, og mærk hvordan hele bordet gynger! Klæd dig som havets, kildernes, flodernes og jordskælvenes gud Poseidon med guldbælte og vaskebræt, eller vælg et sødere look i form af en fin narhval. Så mangler der kun smuk delfinsang!

Partyking ønsker dig en festlig sommer!