Hem
Stor guide: Karneval

Stor guide: Karneval

Hvert år i maj/juni afholdes karneval i København. Den festlige begivenhed er stærkt inspireret af det brasilianske karneval i Rio og blev afholdt første gang i 1982. Københavns Karneval er en sprudlende og livsbekræftende begivenhed for både voksne og børn. Det er Norden største sambaoptog, som går gennem Københavns gader for fuld musik, og det er utrolig sjovt og underholdende at være med. Mange folk stimler desuden sammen i gaderne for at se karnevalsparaden passere forbi. Karnevalet varer i flere dage, så der er rig mulighed for at deltage i sjove kostumer.

Festlige karnevalskostumer

Er du på udkig efter et flot kostume til årets karneval i København, så finder du et stort udvalg hos Partyking. Du kan fx iklæde dig en hawaiikjole i et festfyrværkeri af farver med dertilhørende hawaiikrans, eller du kan klæde dig ud som Jokeren eller lyserød flamingo. Det københavnske karneval rummer alle muligheder for at klæde dig præcis, som du har lyst til. Du bør dog tænke over, at kostumet skal være stort nok til, at du kan bevæge dig og danse i det i mange timer. En smuk sort, rød og gul rumbakjole som kan pyntes med fjer eller et fortryllende Mermaid Kostume deluxe vil helt sikkert også være oplagt til denne begivenhed. Dermed kan du som deltager bidrage til det flotte og festlige syn, når Københavns Karneval går i sambaoptog gennem byen.

Pift kostumet op med juveler, fjer, diadem og vifter

Du kan pifte dit karnevalskostume yderligere op med forskelligt tilbehør. Anvend Facejewel hvis du gerne vil give dit ansigt et eksklusivt og magisk look. De små juveler fås i forskellige størrelser og former. Du kan let påføre makeup og glitter omkring juvelerne. Anvend ansigtsfarver for at få det rigtige udtryk, som matcher dit kostume. En flot paryk kan ændre dit udsende markant og give dig et nyt eller sofistikeret look. Pynt med diademer og fjerboaer for et mere festligt og sprudlende udseende. Party Beads Mardi Gras er flotte flerfarvede halskæder, som du kan mikse og matche, så de passer perfekt til dit kostume. Se det store udvalg af fluffy vifter i forskellige farver, som både er festlige at svinge rundt med, og som kan køle dig ned, når du bliver varm af at danse. Vælg de eksklusive vidunderlige gigantiske vinger silver deluxe, hvis du gerne vil flyve gennem karnevalet.

Borddækning og dekoration

Københavns Karneval varer flere dage, så der skal selvfølgelig også mad og drikke til. Dæk et festligt bord sammen med familie og venner, hvor I kan sidde og indtage dejlig mad og bobler – med eller uden alkohol. Pynt med balloner i forskellige farver og størrelser og hæng gigantiske flagguirlander op. Pynt bordet med serpentiner og andet festlig bordpynt, som I finder hos Partyking. I kan sammensætte bordpynten efter bestemte farver eller et bestemt tema, som matcher jeres kostumer. Gå ikke glip af årets karneval i København, som rummer masser af muligheder for både at klæde sig ud i sjove kostumer, gå sambaoptog, danse og samles omkring bordet til spisning og hygge.