Hem
Tema: Musikfest

Tema: Musikfest

Intet knytter os mennesker sammen som ekstraordinære fester og buldrende musik, så hvorfor ikke kombinere de to fænomener og arrangere kvarterets mest storslåede musikfest? Udover høj volumen og syge dance moves, skal en række andre komponenter være på plads, for at aftenen bliver præcis så fortryllende, som du har forestillet dig. Vi er her for at guide dig i den rigtige retning, når du vil arrangere en uforglemmelig aften med fokus på musikken!

Hellere synge sammen end rent!

En soleklar aktivitet til en storslået musikfest er jo at varme stemmen op og byde på et fantastisk sangnummer. Til at hjælpe dig har du vores festlige karaokemaskine, som leveres komplet med højttalere, mikrofoner og discolys. Den smukkeste sang og det bedste dansenummer skal selvfølgelig belønnes med en fantastisk musikpokal, som vinderen kan tage med hjem og stille på en hædersplads. Som en bonus kan du jo altid trylle saxofonen frem og byde på et fantastisk solonummer – det giver med garanti pluspoint, når der skal uddeles point!

Med musikken som krydderi

Byd gæsterne på et melodisk måltid serveret på vores flotte paptallerkener med musiknoder. I vores sortiment finder du også festlige duge og servietter i samme musikalske tema. Hvis dit hjerte banker for discodans, kan vi anbefale discokugletallerkenen, der spreder en glitrende stemning omkring festbordet, og I skal selvfølgelig drikke af vores discokopper!

Music is part of the life of fashion

Hvis du ikke lige kan finde noget i skabet, der føles passende til en sprudlende musikfest, kan vi berolige dig med, at vi har partypjalter i lange baner! Hvorfor ikke benytte lejligheden til at forvandle dig til dit foretrukne The Beatles-medlem med en lyserød, glitrende jakke prydet med guldfarvede detaljer? Hvis du er mere til country, pop eller slagermusik, har vi et væld af cowboytøj og tilbehør, der fører tankerne til Mama Mia.

Rytmen sidder i rekvisitten!

Skab den rette stemning med musikrelaterede rekvisitter rundt omkring i lokalet! Med oppustelige instrumenter lægger du op til masser af sjove og musikalske øjeblikke. Vælg mellem en mikrofon, saxofon og supersej zebraguitar i lyserød - eller skaf en af hver, hvis du vil danne et helt band! Vi har også fantastiske kostumer, så du hurtigt og nemt kan forvandle dig til selveste Justin Bieber, hvis det er det, du drømmer om!!

Tonesikkert pynt

Hvis du arrangerer en musikfest, skal det selvfølgelig kunne mærkes på dekorationerne – ellers kan det jo være lige meget! Du har selvfølgelig pyntet alle døråbninger med farverige glitterforhæng, og over sofaen har du hængt en spektakulær ballonbue, der våger over jer, mens I synger og danser. På bordet er der Elvis servietter and you can’t help falling in love til dette utrolige brag af en fest!

Let there be light!

Den musikalske scene skal traditionen tro have masser af spektakulære lys - så sørg for at gå 'all in' på effekter, som lyser festen op til et blinkende inferno af smukke farver! Med fiberoptiske kasketter på hovedet funkler I om kap på dansegulvet, mens LED-spot giver et ultraviolet skær i hele rummet. I drikker selvfølgelig den mousserende festdrik af LED-champagneglas, der blinker festligt, når de kommer i kontakt med væske. Sådan skal en vaskeægte musikfest se ud!