Hem
Temafest: Space Cowboy

Temafest: Space Cowboy

Sidste nyt: Verdens befolkning fester med temaet Space Cowboy i futuristiske kostumer og ikke-jordiske frisurer - det må betyde, at den hotteste trend fra Saturn endelig er kommet til os jordboere! Følg strømmen og byd vennerne velkommen til en hel aften fyldt med festligheder, hvor kosmos er i centrum - vi har alt, hvad I har brug for til en ekstraordinær rumfest!

Vælg et astronomisk outfit

Start med at vælge et rigtigt ekstraordinært outfit, som fører tankerne hen på fjerne galakser. Med skinnende støvler og strålende kappe bliver du med garanti festens stærkest lysende stjerne. Vil du være mere elegant, iklæder du dig naturligvis en sølvfarvet Opposuit og matcher med glitrende kostumesko. Eller er det ligefrem en alien, du skal være? Mulighederne er uendelige i rummets garderobe!

På hovedet

For at gøre dit ikke-jordiske outfit komplet, ser vi gerne, at du pryder knoppen med fantastiske boppers eller en selvlysende frisure - det er nemlig højeste mode i en galakse langt, langt borte. Men for alt i verden - Vælg gerne en elegant hat i hot pink i dagens anledning. Det er jo trods alt en temafest space cowboy!

Tilbehør

Som vaskeægte rumcowboy er det vigtigt, at detaljerne sidder i skabet - kysten er klar til at stjæle showet med enorme briller, sølvfarvede handsker og skrigende pink pistoler. Hvis du vil gå den ekstra rum-mil, så udsmyk øjnene med alien-linser og match med teleskopisk lyssværd. Som skabt til succes!

Blink blink!

Forvandl hjemmet og dig selv til et blinkende lysshow med bluetooth-styrede LED-briller og en Galaxy-lampe, som fylder hele loftet med strålende stjerner! Med laserlamper og blinkende snørebånd havner I omgående i det ydre rum og kan danse på Jupiters måner. Farvel tyngdekraft!

Pynt

Med et backdrop som forestiller fremmede galakser i kombination med en astronaut-ballonbuket og glitrende draperier, har du med små enkle midler forvandlet dit hjem til en rendyrket rumfærge. Alle gode fester har en ting tilfælles: Uforglemmelig pynt (og en lille onkel fra Area 51).

Små grønne fyre fra Mars

Når du er iklædt dit galaktiske skrud og venter på gæsterne, er det vigtigt, at du fylder hele stuen med små grønne fyre fra Mars - ellers bliver det bare ikke en overbevisende rumfest. Sørg for en hel bande, som anbragt på række byder gæsterne velkommen. They come in peace!