vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Tingene du med garanti vil have med på stranden

Tingene du med garanti vil have med på stranden

At vågne op til en skyfri himmel og tårnhøje temperaturer betyder for mange, at dagen bliver brugt blandt parasoller og liggestole. At besøge stranden er ren lykke for en stakkels frossen nordbo, men uden de rette forberedelser kan oplevelsen mildest talt blive katastrofal. Derfor har vi taget os den frihed at lave en komplet guide til alt hvad du skal bruge for at gøre årets strandbesøg lidt ekstra skønt. Scroll ned!

Oppustelig

Krokodille eller hamburger? At flyde på ryggen er for amatører, og hvis du vil være havets sejeste, skaffer du vores gigantiske party island, som måler hele 429 x 302 x 152 cm enhjørning. Plads til hele vennegruppen og meget mere. Maksimal komfort i sommersolen!

Fashion

Desværre får stranden ikke det bedste frem i folk, når det kommer til udstyr. Det er solblegede badebukser fra '91 og strømpeklædte fødder, der er trykket ned i svedige sandaler. Nu hæver vi niveauet og ankommer til playaen i den dejlige mankini for damer, der kommer komplet med hår og navle. Vi har ananasbriller i ansigtet og kanelsneglesandaler på fødderne. Nogle spørgsmål?

Leg

Efter 20 minutters intens solbadning begynder dine ben at fyldes med imaginære myrer, og nu kan du ikke ligge stille et sekund længere! Det er tid til at være aktiv. Hvis du ikke vil forvandles til en smuk havfrue, der flyder gennem vandet med svømmefinner og krøller, vil du måske udfordre dine venner til strandtennis?

Smarte ting

Forberedelser er et must, når det kommer til strandbesøg, og glemmer du din solcelledrevne ventilatorkasket derhjemme, kan du godt regne med at få det rigtigt varmt. Du holder drikken kold med vores smarte køletaske, og for at fremskynde tørreprocessen efter badningen er overstået, kan du vikle dig ind i en poncho. Sådan går du på stranden som en professionel denne sommer!

Hajen

Nu har familiens yngste endelig mulighed for at påtage sig rollen som livsfarlig skandinavisk ferskvandshaj. Bryd overfladen med en sej finne, der svømmer som et spyd langs badebroerne og skaber en eksotisk følelse i havet. Badepranks bliver ikke sjovere end dette!

Hav en god dag i solen ønskes du af Partyking!