Hem
Tips til 24 nissedrillerier - hver dag indtil juleaften!

Tips til 24 nissedrillerier - hver dag indtil juleaften!

Den evige venten i december på juleaften er nu gået i gang med alt, hvad det indebærer. Lange dage, hvor streg efter streg sættes i kalenderen samtidig med, at forventningerne skrues op og tålmodigheden skrues ned. Hvorfor ikke tilbyde noget sjovt for dine rastløse børn og få en vaskeægte nissedør? Hver dag indtil den 24. december efterlader nissen en hilsen, drillerier eller en invitation, der aktiverer børnene og gør ventetiden til juleaften hurtig og sjov! Hvis din fantasi ikke er, hvad den var engang, får du her 24 tips fra husnissen til at tryllebinde familien med:

 1. Nissedøren sættes på plads den sidste dag i november. Når det bliver morgen, er det endelig december, og selvfølgelig har nissen efterladt et håndskrevet brev, hvor han takker familien for at lade ham at bo hos dem denne jul!
 2. Nissen har brugt hele natten på at rode rundt uden for sin dør og har efterladt kælk, støvler og testel i et kæmpe rod. Hjælp nissen med at sætte alt på plads, så der bliver ryddet op!
 3. Et mystisk brev ligger i køkkenet. Det er nissen, der har efterladt opskriften på sit lækreste luciabrød, så nu er det tid til at bage, så melet flyver!
 4. Vent lige - der er noget galt. Nissen har spillet et puds og skiftet alle adventslysene ud med gulerødder og pølser! Argh - typisk nissen!
 5. Brev fra nissen! Han undskylder for gårsdagens ballade og vil råde bod på det ved at lade børnene vælge aftensmaden i aften. Lækkert - gad vide hvad det bliver!
 6. Hvad er nu det? Nissen har poppet popcorn i massevis og inviterer hele familien til at se julefilm sammen (så længe den er hyggelig og julemanden har en rolle).
 7. Nissen er ved at blive stresset før juleaften og vil have at børnene skriver en ønskeliste og lægger den uden for hans dør! Brevet bliver selvfølgelig sendt videre til julemanden.
 8. Uuuuups! Der er bittesmå vatkugler udenfor nissens dør. Nogen må have haft en sneboldkamp i går nat!
 9. Nissen har fået besked om, at de små fugle ude i haven er meget sultne. Han har derfor stillet en pose fuglefrø uden for sin dør! Hvem vil hjælpe nissen med at fodre fuglene?
 10. Der står en tallerken med safranboller og brunkager udenfor nissens dør. Sikke en gavmild nisse, der byder på julekaffe!
 11. Nu er der ballade igen! Nissen har sat frugt i alle familiens sko. Opfør dig ordentligt, nisse!
 12. Lækkert! Nissen har været oppe hele natten og kogt nissegrød. Det betyder grød til morgenmad til hele familien!
 13. Der er et håndskrevet brev fra nissen med oplysninger om, at julemanden har modtaget børnenes ønskesedler, og at produktionen er i fuld gang. Spændende. Lad os håbe, at de bliver færdige i tide til juleaften!
 14. Nissen synes, at det er tid til det årlige julebad og har derfor købt badebomber med helt skønne dufte. Den sidste i er en rådden karrysild!
 15. Det lader til, at nissen har tilbragt hele natten på loftet og har fundet den gamle julekasse frem! Det kan kun betyde én ting - at det endelig er tid til at pynte op til jul!
 16. Der er en stor pose skumfiduser i nissens have. Tid til at hygge med varm chokolade!
 17. Nissen har skaffet nye bageforme til årets brunkagebagning! Nu er det tid til at smøge ærmerne op og komme i gang!
 18. Hvad er det her? Nissen har købt en diskokugle og vil have hele familien til at ryste numsen til julens mest populære sange. Skru maksimalt op for lyden - lad os danse!
 19. Der ligger gulerødder, tørklæder og vanter i en gammel hat. Hjælp nissen med at bygge nabolagets flotteste snemand i haven!
 20. Nissen har hængt et lagen i døråbningen, og han har lænet en fiskestang mod væggen! På med gummistøvlerne - det er tid til en fisketur!
 21. . Der er masser af sjovt nips på køkkenbordet! Børnene inviteres til at fremstille sit eget julepynt og placere det på passende steder!
 22. Solen skinner uden for vinduet, og nissen synes, at det ville være rart med lidt frisk luft! På med flyverdragten - nu skal vi kælke hele dagen!
 23. Årets sidste spøg! Nogen har klippet mønstre i toiletpapiret. Det må være nissen!
 24. Nissen takker dig i et håndskrevet brev, fordi du lod ham blive hos dig i hele december. Han har også efterladt pakker, som børnene kan åbne juleaftens morgen. Nissen ønsker dig en glædelig jul!