Hem
Tips til årets Eid!

Tips til årets Eid!

Når fasten er et overstået kapitel, er det endelig tid til at nyde livets goder og gøre sig klar til Eid! De store mængder mad, pynt overalt og det hyggelige selskab gør denne glædens fest til noget helt særligt - og hos Partyking har vi fyldt op med alle de ting, du skal bruge for at gøre fejringen ekstra mindeværdig!

Pynt

En vigtig del af årets Eid er den pynt, der er med til at forgylde festen. Vælger du at pynte op med rislamper, flotte swirls og flag, som svajer hen over gæsternes hoveder, har du alle forudsætninger for at gøre festen til noget helt særligt. Tilføj også gerne dekorationsskilte og guirlander i roséguld, så der bliver skruet op for den festlige stemning!

Borddækning

Nu hvor der er mad, så langt øjet rækker, bør du også næsten gøre noget ekstra ud af borddækningen. Tag et kig på vores store udvalg af tallerkener, krus og servietter, som alle prydes af fine mønstre - det er det perfekte valg til højtiden. Klæd bordet med en elegant dug i farver som sort og guld, inden du pynter op med en stående borddekoration, der ligeledes glitrer - nu kan gæsterne roligt gå til bords!

Balloner

Når bordet er dækket, og hele hjemmet er pyntet op, mangler der kun én ting - balloner! Runde, skinnende kreationer, som svæver rundt med deres smukke motiver og spreder en skøn stemning. En glitrende måne, Eid Mubarak-ballon eller en skøn ballonbue - vælg og vrag blandt de mange muligheder, og tag gerne børnene med på råd. Vores højtflyvende kreationer kan mixes og matches, som I ønsker det!