Hem
Vores bedste tips til aktiviteter på Valentinsdag

Vores bedste tips til aktiviteter på Valentinsdag

Hvad enten du har været i et forhold i mange år eller netop er begyndt at date, så kan det være en stor udfordring at planlægge Valentinsdag. Der hersker ingen tvivl om, at denne kærlighedens højtid kommer med visse forventninger, og for at du ikke skal træde helt ved siden af, kommer her en liste med vores bedste tips til aktiviteter, så I kan få en vellykket Valentinsdag. Det er tid til at fejre kærligheden!

Byg et kærlighedsbo!

Start med at forvandle din beskedne bolig til en rendyrket kærlighedsrede, hvor konfettien sprøjter og hjertelige balloner svæver fra loftet. Når du leder din partner gennem det røde kærlighedsdraperi og fremviser både romantiske ballonæsker og kyssemunde, så er det svært ikke at blive forelsket!

Hotte spil!

Inviter din elskede på en raffineret spilaften, hvor Monopoli og UNO skiftes ud med voksenlege, som involverer en stor dosis erotik. Tør du udfordre din kæreste i et spil, Bedroom Battle hvor I konkurrerer i sexede udfordringer og tjenester? Eller hvad siger du til Luck & Love - den hotte version af Yatzy? Brændende lege, som flytter spilaftenen til soveværelset, er det perfekte krydderi på Valentinsdag!

Bag en lækker kage!

At klatte rundt i køkkenet med sin flirt mellem piskeris og bøtter er præcis lige så romantisk, som du forestiller dig, og for at krydre stunden yderligere anbefaler vi den standhaftige penisform! Resultatet bliver en festlig kage, som du og din kæreste kan smovse af på Valentinsdag!

Tag et bad sammen!

Varm jeres frosne hjerter med et varmt bad. Hvis du ikke har et badekar, løser vi det med en oppustelig variant, som både er blød og skøn at skvulpe rundt i. Vandet dufter naturligvis af Prosecco, og bagefter kan I hygge rundt i hjerteprydede morgenkåber. Som at være i spa - bare bedre!

Middag før to!

Glem treretters på en stiv restaurant, rigtige romantikere inviterer deres kæreste på ostefondue fra en hjerteformet beholder. Dæk op med sensuelle servietter og andre kærlighedsfulde ting for at få middagsstemningen i top, og klæd gerne om til et hjertepimpet jakkesæt og diadem for lidt ekstra romantik!