vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Vores bedste tips til en polterabend for bruden

Vores bedste tips til en polterabend for bruden

Hvad er nu det?! Er der bryllup i luften? Hvis du har fået den store ære af at være festarrangør, når den kommende brud skal lægge singlelivet bag sig, kan vi kun ønske dig tillykke! Vi har alt, I skal bruge til en storslået polterabend, der vil blive husket længe efter, at kirkeklokkerne er stoppet med at ringe. Tag et kig nedenfor, og lad dig inspirere af de mange fantastiske ting, der hjælper med at gøre aftenen magisk, når team bride skal gøre byen usikker.

Outfit!

Når det kommer til polterabend, er reglerne enkle. I bør klæde jer så hysterisk som muligt med neonfarvede træningsoveralls og fuldt udstyrede ølhjelme som hovedbeklædning. Og pift jeres look op med Bride to Be-briller til bruden og rosa briller til resten af pigegruppen, det er trods alt detaljerne, der gør det! Glem ikke, at den kommende brud skal lystre jer for en dag, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at klæde hende i en behåret mankini? Vi har masser af sjove tøj til polterabenden, bare vælg og vrage!

Accessories!

Hysteriskt var ordet, og der er selvfølgelig mere at hente fra samme skuffe! En bride to be-brudeslør er en klassiker, men sørg for at pifte den kommende bruds look op med en penisprydet brudebuket, et strømpebånd med penis og dinglende penisøreringe i øreflipperne. Der er ingen grænser, og vi tænker da ikke at hindre jer, hvis I vil puste i penis-fløjter. Det er trods alt polterabend, og det sker ikke hver dag! For ekstra sammenhold anbefaler vi, at I skaffer ordensbånd og tatoveringer.

Pynt op!

Lokalet skal selvfølgelig dekoreres, og det oplagte tema er jo tissemænd. Hæng en kæmpe same penis forever ballonguirlande op, der advarer den kommende brud om, at det er same penis forever, som gælder fra nu af. I loftet hænger I en pragtfuld penispinata fyldt med diverse lækkerier, som man kan slå i stykker, og ved siden af svæver en matchende penisballon for maksimalt snopptema. Og fyld gerne dansegulvet med en masse flotte polterabendballoner.

Dæk op!

Heller ikke ved bordet slipper I for tissemænd. Både tallerkener og krus leder tankerne hen på frække og syndige ting, for først da ved man, at det er en rigtig polterabend! Hvis I vil hædre bruden lidt ekstra, skal I selvfølgelig piske en flødekage sammen, som I pryder med hendes smukke fjæs - vi hjælper jer med hurtigt at designe et helt personligt kagemotiv! Glem ikke at fokusere lidt ekstra på bordplaceringen ved hjælp af peniskonfetti, penissugerør og smarte team bride glasmarkører. Og et ekstra plus for penisformede isstykker!

Luksuriøse drinks!

Man bliver jo kun gift én gang (tja), så boblende festdrikke skal der til - i store mængder! Vores elegante, lange champagneglas er perfekte til luksuriøs bobler, og til mousserende rosé kræves stilfulde partyglas, der på stilfuld vis meddeler, at det er tid til party, bitches! Den kommende brud drikker selvfølgelig fra et fancy Bride to Be-glas. Shotsene serveres på en flot shotstativ, medmindre du foretrækker, at I drikker dem af blinkende LED-ringe? Mulighederne er uendelige, men glem ikke at forsyne aftenens hovedperson med en Ladies Night-lommelærke, inden I går ud!

Arrangér sjove aktiviteter!

Girls just wanna have fun - så sørg for at forberede sjove lege for lidt ekstra fis og ballade. Vores beer pong-borde er altid en succes, og hvis øl ikke lige er noget for jer, er der mere luksuriøse varianter, hvor man skifter øl ud med classy Prosecco! Til sangfuglene har vi fundet karaoke frem, og vi udfordrer jer, der nægter at sidde stille, til en kaotisk omgang Twerk Pong! Syng farvel til singlelivet, mens bordtennisboldene står ud af enden! Vil I give bruden nogle gode kærlighedsråd med på vejen, finder I ”advice for the bride” frem - krukken I fylder med tips og tricks for et vellykket ægteskab.