Hem
Vores bedste tips til en polterabend for bruden

Vores bedste tips til en polterabend for bruden

Hvad er nu det?! Er der bryllup i luften? Hvis du har fået den store ære af at være festarrangør, når den kommende brud skal lægge singlelivet bag sig, kan vi kun ønske dig tillykke! Vi har alt, I skal bruge til en storslået polterabend, der vil blive husket længe efter, at kirkeklokkerne er stoppet med at ringe. Tag et kig nedenfor, og lad dig inspirere af de mange fantastiske ting, der hjælper med at gøre aftenen magisk, når team bride skal gøre byen usikker.

Outfit!

Når det kommer til polterabend, er reglerne enkle. I bør klæde jer så hysterisk som muligt med lyserøde cowgirlhatte, store solbriller og matchende overalls, der leder tankerne hen på de tidlige 80'ere. Glem ikke, at den kommende brud skal lystre jer for en dag, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at klæde hende i et kæmpe enhjørningekostume eller en behåret Mankini Bikini? For ekstra sammenhold anbefaler vi, at I skaffer ordensbånd og tatoveringer, der tydeligt viser, hvilken gruppe I tilhører team bride!

Luksuriøse drinks!

Man bliver jo kun gift én gang (tja), så boblende festdrikke skal der til - i store mængder! Sørg for at nyde jeres sparkling rosé i matchende glas, der på stilfuld vis meddeler, at det er tid til party, bitches! Eller sats på klodens største Margarita for at få rummet til at dreje rundt. Servér shots på et elegant stativ, medmindre du foretrækker, at I drikker dem af blinkende LED-ringe? Mulighederne er uendelige, men glem ikke at forsyne aftenens hovedperson med en lommelærke, inden I går ud!

Pynt op!

Lokalet skal selvfølgelig dekoreres, og det oplagte tema er jo tissemænd. Hæng en kæmpe ballonguirlande op, der advarer den kommende brud om, at det er same penis forever, som gælder fra nu af. I loftet hænger I en pragtfuld penis fyldt med diverse lækkerier, som man kan slå i stykker - Mexican style! Og fyld gerne dansegulvet med en masse flotte polterabendballoner.

Dæk op!

Heller ikke ved bordet slipper I for tissemænd. Både tallerkener og partypicks leder tankerne hen på frække og syndige ting, for først da ved man, at det er en rigtig polterabend! Hvis I vil hædre bruden lidt ekstra, skal I selvfølgelig piske en flødekage sammen, som I pryder med hendes smukke fjæs - vi hjælper jer med hurtigt at designe et helt personligt kagemotiv! Glem ikke at fokusere lidt ekstra på bordplaceringen ved hjælp af glitrende diamantringe i guld. Det er de små detaljer, der gør forskellen!

Arrangér sjove aktiviteter!

Girls just wanna have fun - så sørg for at forberede sjove lege for lidt ekstra fis og ballade. Vores beer pong-borde er altid en succes, og hvis øl ikke lige er noget for jer, er der mere luksuriøse varianter, hvor man skifter øl ud med classy Prosecco! Til sangfuglene har vi fundet karaoke frem, og vi udfordrer jer, der nægter at sidde stille, til en kaotisk omgang Twerk Pong! Syng farvel til singlelivet, mens bordtennisboldene står ud af enden! Vil I give bruden nogle gode kærlighedsråd med på vejen, finder I ”advice for the bride” frem - krukken I fylder med tips og tricks for et vellykket ægteskab.