vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Vores bedste tips til en polterabend for gommen

Vores bedste tips til en polterabend for gommen

Er det tid til at komme ud at starthullerne og forberede en mægtig polterabend for vennen, som lige har friet til sin kæreste? Ikke så hurtigt nu! En dag som denne kræver lang og omhyggelig planlægning – det er jo trods alt minder for livet, der skal skabes! Så inden I pakker gommens bil ind i toiletpapir og ydmyger ham på bedste vis, er der nogle ting på indkøbslisten, som bør skaffes for en ekstra vellykket dag. Check it out!

Outfit

Når fyrene skal ud for at gøre byen usikker, er det vigtigt med et godt sammenhold. Fine skjorter, chinos og andet pænt tøj må vente til aftenens middag, for i dagtimerne er det lyserød mankini, der gælder. I det mindste for brudgommen. Måske foretrækker I andre i gruppen noget mere stilfuldt, som det klassiske Stormtrooper kostume? Er tanken, at hele slænget skal komme farende over pladsen som magiske penis-alfer? Vores lager er fyldt med masser af sjovt tøj til polterabenden, check it out!

Luksuriøse drikke!

I har vel planer om at indtage noget lidt stærkere i løbet af dagen, ik'? Det er jo ikke helt unormalt, at der ryger et shot eller to ned, når en god ven skal sige farvel til singlelivet. Vores fleksible serveringsbakke med shotglas er perfekt at have lige ved hånden. Eller hvorfor ikke give alle gæsterne et shotsbælte? Så bliver det lettere end nogensinde at få fat i alle de gode shots! Selvfølgelig får brudgommen verdens største Margarita-glas med praktiske Corona-holder. Store dage kræver store glas, det er old news!

Aktiviteter

Man går aldrig galt i byen med sjove selskabslege og aktiviteter. Det er både hyggeligt og sjovt at udfordre hinanden. Lad dagens hovedperson indlede festen med en omgang Twerk Pong (frivilligt eller ej), eller hvorfor ikke finde ud af, hvem i vennegruppen der er den professionelle fodboldspiller, når I skyder gang i et tempofyldt fodboldspil? For sangfugle og bordtennisfans er karaoke og Beer Pong naturligvis et must, mens vi til de sande pokerhajer har vi en fuldt udstyret pokertaske, hvor vielsesringen indgår i puljen!

Design jeres eget

Personligt og unikt er jo bedst, og vi kan forestille os, at der er mere eller mindre flatterende billeder af gommen, som fortjener at blive vist frem for omverdenen. Find hovedpersonens absolut grimmeste selfie, og lad den fungere som print på en selvdesignet T-shirt eller en sjov ballon. For de ekstra dristige kan vi anbefale selvdesignede papmasker, som helt sikkert vækker opsigt på pubben. Vi har masser af fantastiske ting, som I kan være kreative med - tilmed coasters og flaskeetiketter!