Hem
Vov! Sådan arrangerer du et Puppy Shower

Vov! Sådan arrangerer du et Puppy Shower

Du har hørt om Baby Showers, begivenheden hvor nybagte forældre byder på noget lækkert, mens de stolt viser deres nyfødte unge frem til offentlig beskuelse. Det er jo hyggeligt og det hele, men ingen baby i verden kan konkurrere med en lille, ny hvalp på nuttethedsskalaen. Et storslået Puppy Shower er derfor oplagt, og du kan slet ikke forestille dig, hvor nemt det er at få folk til at møde op – ALLE vil nusse og kæle med din nye room mate og aldrig gå hjem. Vi har samlet vores mest vovsede ting, som vil blive en succes til festlighederne!

Balloner

Balloner liver som bekendt stort set alle arrangementer op, og det gælder selvfølgelig også Puppy Showers! Her er det dog vigtigt at tilpasse ballonerne til dagens hovedattraktion. Lad en fransk bulldog svæve rundt over sofabordet og sprede god stemning, eller hæng en guldfarvet ballonguirlande op på væggen, som tydeligt forklarer, hvilken slags fest gæsterne er havnet til!

Dragter

Hvorfor ikke forvandle dit Puppy Shower til en rendyrket udklædningsfest? Gæsterne kommer udklædte, og det samme gør hunden! Hvem vil ikke gerne se din nye hårbold trippe rundt i en sød dinosaurdragt? Vi har masser af sjove outfits at vælge imellem, alt fra enhjørninger og kaptajnshatte til stilfulde jakkesæt. Hvis du også vil være hund, kan du jo altid trykke fjæset ind i et kæmpe maskothoved!

Gaver

Hunde kan godt lide at bide i ting, som man ikke bør bide i, og derfor må et fjernbetjeningsformet hundelegetøj være den ultimative gave til din firbenede ven. Eller hvad med en vinflaske i blødt og skønt stof? Betydeligt bedre for munden end the real deal. Tørsten slukkes naturligvis ved hjælp af et toilet i miniformat, der heldigvis er fyldt med vand af en renere slags. Til jer, der vil give en kæmpe gave, kan vi stolt præsentere verdens største tennisbold på imponerende 25 centimeter!

Gaver

Kage

En kage af frikadeller, pølser og tørkost skal selvfølgelig nydes til ære for dagen! Alt godt, og lidt til, i én kage - du sætter selvfølgelig vores sødeste kagelys på toppen, som passende nok ligner hunde. Det kan blive nødvendigt at hjælpe med udblæsningen, for hunde lærer først at puste i 2 års alderen.

Held og lykke!