Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Intex Oppusteligt Køleelement Glitrende

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Til det fine selskab er det ikke alt, der duer... her snakker vi guld, glitter og diamanter som standard! Det er præcist derfor, at du bør købe dette oppustelige "poolkøleskab", der kan flyde rundt og servere drikkevarer for de gæster, som tager en tur i poolen.

Produktet består af et luksuriøst lille køleelement, der kan bevæge sig frit rundt i poolen og servere iskolde drinks til gæsterne. Køleringen leveres i en gennemsigtig farve fyldt med guldfarvet konfetti. På ringen er der fem kopholdere med låg. I midten af ringen kan du tilføje is og drikkevarer. Når ringen er pustet op, måler den 74 x 33 cm.

  • Materiale: PVC.
  • Mål: 74 x 33 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • 5 x kopholdere.
  • Inkl. 1 x reparationssæt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen64963 eller du kan uploade dem manuelt.
castle