Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Iron Man

Vil du indtage rollen som den klassiske Iron Man eller måske bare finde ud af, hvordan det er at ligne Robert Downey Jr.? Vi har karnevalskostumer og hjelme til både store og små i flere forskellige versioner.

Alle morphsuits er officielt licenserede, så du får den absolut højeste kvalitet for pengene, som du bruger hos os. Kostumerne har forskellige funktioner, og nogle er forsynet med brystplade - men de er alle fremstillet i et skønt tekstilmateriale. Vil du perfektionere din karakter, har vi selvfølgelig også et udvalg af tilhørende hjelme og andre effektfulde accessories.

Halloweenfesten bliver intet problem, hvis du bærer denne Iron Man-dragt - og den fungerer naturligvis også til udklædningsfesten eller et karneval! For hvem elsker ikke Tony Stark, Iron Man, Robert Downey Jr… kært barn har mange navne. Gør et kraftfuldt indtryk og ankom til festen ligesom Iron Man i en af vores fantastiske kostumer! Hvis du savner noget i sortimentet, kan du skrive til os, og vi vil gøre vores bedste for at sørge for dine behov - vi er ikke tilfredse, før du er!

Filter

Viser 21 produkter
castle