It's A Boy

Planlægger du et babyshower for den vordende moder, som venter en lille dreng? Perfekt! Du er kommet det helt rigtige sted! Hos Partyking har vi samlet masser af forskellige gadgets, der passer perfekt til babyshower-festen. Der er festpynt, gaver og masser af produkter til en festlig borddækning. Og selvfølgelig er alt holdt i en sød lyseblå nuance og andre milde pastelfarver.

Tidligere var et babyshower en oplagt mulighed for at samle vennerne/veninderne, så man kunne få gode råd om graviditet og børnepasning. I dag er et babyshower ofte bare en hyggelig mulighed for at mødes, før barnet melder sin ankomst, men selvfølgelig kan det være en fantastisk mulighed for at give nogle gode tips og råd videre til moderen. Du kan lægge en gæstebog frem, hvor alle gæsterne kan skrive en hilsen sammen med et råd eller to.

Her på Partyking er der flere gæstebøger i udvalget. I dag er det faktisk ofte ikke kun den vordende mode og hendes venner, der er indbudt til festen, men også den vordende far og andre venner kan deltage.

Pynt flot op i lokalet, inden gæsterne ankommer. Læg ud med at vælge nogle flotte balloner i en lyseblå farve eller hvorfor ikke vælge en folieballon med teksten "It's A Boy"? Du kan passende matche med balloner samt en flot guirlande og nogle hængende papirdekorationer. Hvis barnets køn skal afsløres under festen, kan du købe konfettikanoner fyldt med lyseblå konfetti.

Der er selvfølgelig også meget at vælge til festbordet. Du kan eksempelvis lægge ud med en blå dug og derefter matche med paptallerkener og papkrus. Du skal selvfølgelig også bruge søde servietter! Servér en god kop kaffe med eksempelvis cupcakes med lyseblå glasur, eller hvad med at servere en brunch eller en god frokost.

Planlæg også gerne nogle konkurrencer eller andre sjove aktiviteter. Lad eksempelvis det vordende forældrepar åbne gæsternes gaver. Det er ofte meget sjovt at nyde synet af lækkert babytøj, tæpper og legetøj. Et eksempel på en sjov leg er at lade gæsterne gætte barnets fødselsdato. Du kan udarbejde en kalender, hvor gæsterne kan skrive, hvilken dato de gætter på - og måske endda klokkeslæt. Du kan også tilføje højden og vægten på barnet. En babyquiz eller en omgang babybingo er også forslag til værdsatte konkurrencer.

Køb alt til babyshoweret her på Partyking. Køb nemt online til rigtig gode priser og med hurtig levering.

Ved du, hvor ordet babyshower stammer fra? Det går på, at den vordende moder overøses med gaver og gode råd, og derfor er festen kommet til at hedde et babyshower.
Læs mere