vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

It's A Girl

Et babyshower er en fest for at fejre den vordende moder og den lille ny. Oprindeligt var det tænkt som en mulighed, hvor den vordende mor kunne lære mere om det at blive mor og få tips og råd fra andre mødre. Nu til dags er et babyshower ofte bare en hyggelig mulighed for at mødes, før barnet ankommer, og det er ikke ualmindeligt, at man også inviterer den vordende far og andre mandlige venner med til sammenkomsten. Det er passende at arrangere festen en eller to måneder før den anslåede terminsdato. Men skulle det af forskellige grunde være svært at finde en dato før fødslen, kan der også afholdes et babyshower, når barnet er født.

Her i kategorien finder du masser af forskellige festdekorationer til et babyshower, når det bliver en lille pige - It's a girl! Traditionen tro er det den vordende moders venner, der planlægger, inviterer og overrasker moderen med et babyshower. I dag er det dog slet ikke ualmindeligt, at den vordende moder også er med til at arrangere festen.

Dekorationerne er en vigtig del af et babyshower, og når det er en lille pige, som snart melder sin ankomst, skal festen selvfølgelig være holdt i lyserødt og andre milde pastelfarver. Hos os finder du eksempelvis søde balloner, pom poms, tæpper og bordkonfetti. Skal festen indeholde et overraskelsesmoment, hvor barnets køn skal afsløres, kan dette ske med en konfettikanon. Du skal blot lade den lyserøde konfettiregn drysse ned på gæsterne!

Når det kommer til borddækningen, er der masser af søde festartikler. Begynd med en lyserød dug, og supplér derefter med paptallerkener, papkrus og lyserøde servietter. Det er meget bekvemt at anvende engangstallerkner og krus. Det ser festligt ud, og så sparer du masser af tid og energi, da du ikke behøver stå og vaske op i flere timer, når festen er forbi. Ved et babyshower kan der bydes på en god kop kaffe, måske nogle søde cupcakes med lyserød glasur, en brunch, en velsmagende frokost eller en god middag. Det er helt op til dig!

Hvad med selskabslege? Ja, det er sjovt at planlægge en konkurrence eller enhver anden aktivitet i forbindelse med festen. Selvfølgelig bør de være baby-relaterede på en eller anden måde. Hvad med at udsætte den vordende moder for en babyquiz eller lade alle gæsterne være med i babybingo? Gaveåbning er også en hyggelig aktivitet. Det er sjovt at åbne gaverne sammen og glæde sig over det herlige babytøj, søde legetøj og alle de smarte og praktiske gadgets, som fås til spædbørn. Glem ikke at lægge en gæstebog frem. Her på Partyking finder du flere forskellige gæstebøger i udvalget. Lad alle gæsterne skrive en hilsen til den lille familie og gerne nogle gode tips og råd. Det bliver et dejligt minde!

Køb alt til dit babyshower hos Partyking! Her finder du alt inden for festpynt, borddækning og gaver - og altid til lave priser og med hurtig levering. Det er tid til at fejre, at du kan råbe: It's a girl!
Læs mere