Julebelysning

Hvad er julen uden julebelysning? Det er underordnet, om man befinder sig i -20 eller +20 grader, for en hyggelig julebelysning er et must! Forestil dig at komme hjem fra en hård dag på arbejdet, det er koldere end koldt udenfor, og juleferien nærmer sig med hastige skridt. Hvor hyggeligt ville det så ikke være at komme hjem til oplyste træer i haven, lyskæder og stjerner, der funkler i vinduet, og smukke dekorationer, der pryder entréen? Julen kræver belysning – uanset din livssituation!

Hos os finder du julebelysning til både hverdag og fest

Partykings sortiment indeholder både gigantiske nisser og snemænd, som du kan placere på taget eller i haven, lyskæder i alverdens farver og former, lysestager, rustikke og moderne lyskæder og meget, meget mere. Vil du give hjemmet en lidt rustik og gammeldags stil? Så tilbyder vi et væld af lyskæder og vinduesstjerner i hvide farvenuancer, der passer til materialer som jute og træ. Hvis du foretrækker at pynte op efter 2024-moden, har vi fyrfadslys, der kører på batterier i stedet for at skulle tændes med en tændstik, lyskæder i alle mulige farver og meget andet hyggeligt i sortimentet, såsom lysestager i en guld- og sølvfarve.

Indendørs julebelysning

Find julebelysningen, der passer til netop dit hjem. Hvad kan du lide? Vil du have mange forskellige lyskæder på juletræet og i vinduerne, eller foretrækker du en mere enkel og ren stil med en enkelt lyskæde rundt om træet i en varm hvid farve og måske nogle få fyrfadslys rundt om i huset? Måske er du lidt af en juleelsker, der slet ikke kan få nok og ender med at bruge hele årslønnen på julelys og elregninger. Uanset hvad du er til, har vi ALT, hvad du behøver for at lykkes med julebelysningen i dit hjem!

Julebelysning til vinduerne

Ved juletid skal alle vinduer naturligvis prydes med så mange lys og dekorationer som muligt. Hvorfor det? Fordi "more is more". Husk de obligatoriske adventsstager i vindueskarmen og julestjerner, der hænger så smukt i december, for blot at nævne nogle få af de ting, vi har fyldt vores sortiment med – alt for, at du kan gøre dit hjem lidt hyggeligere at kigge ind i. Lyskæder i forskellige farvenuancer er altid en god idé, hvis du går efter en mere legende stil, men man skal heller ikke undervurdere et par "brændende" LED-lys, der blafrer i vinternatten. Vi har en julebelysning, der passer til dit hjem, så gå på opdagelse i Partykings sortiment, og find inspiration til årets julepynt hos os!

Udendørs julebelysning

Er du nogensinde gået forbi et hus eller en lejlighed, der ser ud til at have mere julebelysning og dekorationer, end Las Vegas har neonskilte? Den person har forstået, hvordan man fejrer julen med manér, og vi kan ikke lade være med at tage hatten af for vedkommende. Udendørsbelysning skaber ikke kun en sjov og festlig stemning i nabolaget, det er også en god måde at byde gæsterne velkommen til julefesten. Pust en kæmpe lysende julemand op, pak hele huset ind i udendørs lyskæder og rejs juletræ nummer 2 - det er jo trods alt kun jul én gang om året.

Julebelysning til altanen

Er du typen, der lader altanen stå tom i vintermånederne, eller udnytter du dens fulde potentiale som plads til kvarterets flotteste julelys og julepynt? At kigge op på en velpyntet altan med funklende lamper, blinkende lys i alle julens farver og oppustelige julemænd, snemænd, nisser, pingviner og andre skøre dekorationer kan få smilet frem hos enhver, så hvorfor tøve? Tag et kig på vores udvalg af lysnet, lyskæder, julestjerner og oppustelige dekorationer, så lover vi, at du bliver kvarterets samtaleemne!

Blinkende farver eller varmt lys? Vi har det meste!

Har du svært ved at beslutte, hvad du skal vælge? Vi deler gerne nogle tips: Er der meget sne udenfor? Så kan det være fint at pynte op med nogle hvide og gule farver, f.eks. lyskæder i standardfarver. Flerfarvede kæder fungerer også fint, men de skal helst hænges på træet. Vinduerne og resten af huset bør dekoreres med den samme eller en lignende farve. Er det i stedet knastørt og halvvarmt udenfor? Så anbefaler vi de mere klassiske lysdekorationer. Tilfør gerne lidt farve til vinduerne og værelserne. Måske ville en lyskæde med nogle nisser på se godt ud mod den brune dug? Du kan også vælge en hvid farve, men så gør den sig bedst på juletræet. Du behøver selvfølgelig ikke at lytte til os. Det er altid dig (og helst også dine børn), der skal bestemme det hele. Men glem nu ikke at købe og pakke gaverne ind i dette lysræs!

Køb hurtigt og nemt julebelysning online

For at opsummere det hele – uanset om du drømmer om masser af farver, foretrækker en enkelt farve eller bare er på udkig efter en lille bordlampe, så finder du det hos os! Og det er hurtigt og enkelt! Alle vores produkter er nøje udvalgt og kan bruges til både jul og andre højtider. Velkommen til Partyking, hvor du kan finde din drømmebelysning til vinduerne, juletræet, haven, altanen eller skorstenen online!
Læs mere