vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Jul Juleborddækning

Juleborddækning

Julebordet – måske en af de vigtigste og største borddækninger i løbet af året. Hele familien samles til en skøn dag med grin, spil, Disney Juleshow og julemad. Gør det endnu mere festligt med glitrende tallerkener og krus, julede servietter og konfettidekorationer. Partyking har alt, hvad du kan tænkes at få brug for til den store julemiddag.

Skab enkelt en smuk juleborddækning


Ofte er det ikke bare én julemiddag, der venter, men derimod flere: julemiddag med den nærmeste familie og børnene, julemiddag med bedsteforældrene og ikke at forglemme julefrokost og fest med vennerne og kollegaerne. Julen byder på mange anledninger til at omgås nære og kære, men mange gange sætter opvask og oprydning begrænsninger for din tid. Med vores pakker med paptallerkner og plastglas slipper du for at tænke på opvasken.

Mere tid til at nyde julen


Nu kan du endelig få mere tid til dine venner og familie. Partyking har samlet det bedste tilbehør og dekorationer til 2024's dækning af julebordet. Vi har et udvalg af alt fra plastkrus med julemotiv til lys, lanterner, plastduge, fint engangsbestik, gløggtilbehør og punch-skåle. Endelig kan du få mere tid med familien, når du slipper for at bruge det meste af tiden på opvask og ødelagt porcelæn!

Klassisk eller moderne juleborddækning? Vi har det meste!


Vi tilbyder ikke bare tilbehør til klassisk juleborddækning i farverne rød og natur. Nej nej, vi har også en hel del moderne produkter, som er perfekte til selve borddækningen, eksempelvis glitterkugler i forskellige farver, julekonfetti, stoleovertræk i form af nissehuer og meget mere! Hos os finder du masser af festlig julepynt med alt fra granris, kristtorn og mistelten, der kan lægges på bordet eller hænges op, til knitrende glimmer og LED-kæder, der vil få gang i ethvert julebord! Velkommen ind til Partyking, hvor du kan købe alt til juleborddækningen online! Vi har et suverænt udvalg med fremragende priser!
Læs mere