vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Julegaver Julegave til Far

Julegave til Far

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke over, hvad man skal give far i julegave. "Hvad giver man til manden, som har alt?" Mange stiller sig spørgsmålet og klør sig dernæst i håret, når endnu en jul nærmer sig. Bare rolig, vi har masser af sjove gaver til far, som vil overraske, glæde og måske endda fremkalde et grin eller to. Uanset om din far er den eventyrlystne type, lidt af en feinschmecker eller en mesterkok i køkkenet, er der noget for enhver smag. Tag et kig på vores fantastiske udvalg for at finde julegaveideer, der vil gøre din far lidt ekstra glad juleaften!

Julegavetips til far, der har alt


Hos Partyking finder du et stort og bredt udvalg af produkter, som med garanti vil glæde din far. Her er en række sjove julegaver, der både fungerer til den aktive far, men også til den vaskeægte "hyggefar". Julen 2024 er simpelthen reddet – vi har julegaverne, som vil glæde hele farholdet!

Sjove julegaver til far


Er din far den utrættelige type, der tager enhver chance, han får, til et godt grin? God joke eller ej, fars humor skal værdsættes og måske endda opmuntres, især ved juletid. Fædre kan nemlig godt lide sjove gadgets, der udtrykker for omgivelserne, hvordan de har det med tingene, måske i form af et sjovt ølglas eller whiskyglas, en morsom t-shirt eller egendesignede julegaver, som spiller på en intern joke, I har i familien. Upload et sjovt motiv, tekst eller foto, så printer vi det på noget, far kan bruge!

Julegaver til hyggefar


Når familien er samlet, den varme ild knitrer fra pejsen og Disney Juleshow går i fjernsynet, har far det bedre end nogensinde. Hvorfor ikke gribe øjeblikket ved at give far noget, der tager hyggefaktoren til 100? Tag et kig på vores udvalg af voksenslik, juleslik og chokoladeæsker, så finder du måske nogle whiskypraliner, der bare appellerer til din far. Samtidig finder du også masser af massageapparater, lækre snug rugs og sjovt undertøj og juletrøjer med sjove motiver, der holder far varm i decemberkulden, både på inder- og ydersiden.

Hos os finder du julegaver til far online!


En julegave til far er trods alt en selvfølge. Han har knoklet for at finde og få det rette juletræ med hjem, har handlet, lavet julemad, gjort rent og ikke mindst kørt bedsteforældrene land og rige rundt (for ikke at tale om børnene). Derfor fortjener han en helt speciel julegave, der får ham til at trække på smilebåndet – og for at sikre det, er du kommet til det rigtige sted til. Tag et kig på alle vores gaver til far for at finde en rigtig god julegave til din far, dine børns far eller den ny fars første jul. Velkommen til Partyking, hvor du nyder gode priser på et væld af onlineprodukter!
Læs mere