Hem
Temaer Julegaver Julegaver til Pakkeleg

Julegaver til Pakkeleg

Når alle i familien synes, at det er blevet liiiiidt for krævende at købe en julegave til hver eneste af de andre, og nogen endelig har fundet mod til at fremsætte forslaget med risiko for at blive kaldt en "fedterøv", kommer pakkelegen ind i billedet! Pakkeleg er et oplagt alternativ til julegaver. Man samler venner og familie, aftaler et budget, som hver enkelt må købe gaver for, og derefter slår man med terningen for at se, hvor mange julegaver man kan vinde fra de andre. Hvis man har heldet med sig, kan man måske hive 10 julegaver hjem til sig selv, mens mormor sidder lidt halvskuffet i hjørnet og har mistet alle sine. Pakkelegen er en risiko, man løber, og man risikerer at gå tomhændet fra julebordet. Som den hellige regel siger: "Vil man spille med, skal man kunne tåle spillet!"

Skal du spille pakkeleg med familien eller måske med vennerne i år? Hos os finder du alt, du nogensinde har drømt om at få i julegave. Her finder du ikke kun stærke slikkepinde, sjove selskabsspil og værdiløse flamingohatte, men også neonstrømper i forskellige farver, læbepomade med smag af bacon, underbukser til nødsituationer og solcellefigurer, der blandt andet forestiller Mr. Bean. Med andre ord: Alt det, du står og mangler!

Når man leger pakkeleg, plejer man at aftale et budget, som typisk ligger mellem 50-500 kroner, alt afhængigt af hvad man bliver enige om. Her finder du gaver, der koster under en 20'er, men også ting, der koster helt op til en tusse. Hvis du vil være rigtig sjov (og nærig), kan du købe en kedelig gammel hue til 20 kr., når alle andre køber gaver for flere hundrede kroner. På den måde er du sikker på, at du ikke mister en formue, samtidig med at du har gode chancer for at gå hjem med nogle gode gevinster. Og når nogen spørger: "Hvad er det her for noget lo**?", kan du bare lade være med at svare.

Er I eksempelvis en vennegruppe, der elsker at spille computer? Så er en kop, der selv rører i kaffen, måske en god gaveidé? Eller er I en familie, der ikke har noget problem med at snakke om det, som andre ville kalde "pinlige" emner? Så var det måske noget med et par underbukser til nødstilfælde, en regnbuefarvet penisvarmer eller en gylden hundelort?

Er I bare den lille kernefamilie, der skal spille? Hvad så med et krus med teksten "I Love U" eller en pude formet som en donut? Et sjovt, men samtidig brugbart produkt.

Uanset hvilket budget I har valgt, kan du finde de perfekte gaver til pakkelegen i denne kategori. Uanset som du mangle en negletørrer, et krus, der forestiller den tidligere amerikanske præsident Donald Trump, eller en kuglepen, der giver elektrisk stød, kan du finde det hos os på Partyking - hurtigt, nemt og smertefrit.

PS. Slip for julegaveræset i gågaden ved at købe dine julegaver hos os!

Velkommen til!
Læs mere

Inspiration

Alle Kategorier