tartbild-avengers-74769-1
tartbild-avengers-74769-2

Kagebillede Avengers

49 kr

art.nr 74769-1
De absolut sejeste superhelte kan jo kun være Anvengeeeers! Hold den fedeste fest med Avengerstema! Hvem vil ikke elske at få et billede af Hulk? Der kan ikke være nogen tvivl om, at musklerne begynder at vokse, når man sætter tænderne i sådan en kage. Det bliver højdepunktet til børnefødselsdagen! 

Dette kagebillede med Avengersmotiv måler cirka 20 cm i diameter og passer til en kage med 8-12 stykker. Det er meget nemt at lave en flot kage med et kagebillede. Start med forsigtigt at fugte kagebilledet med vand eller gelatine, og sæt derefter kageoblaten på din kage. Så er kagen klar til at blive serveret for alle gæsterne! 

>> Klik her for at læse hvordan du monterer kagebilledet på din kage!

Ingredienser: Kartoffelstivelse, vand, olivenolie, maltodextrin, farvestoffer: E102,E102,E133,E151.”E102,E122: kan have negative effekter på børns koncentration. Opbevares koldt og tørt. Fremstillet i Spanien. Billedet er trykt med spiseligt blæk på en spiselig oblat, som er glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker. 

Der kan forekomme forandringer i produkternes indhold. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Kontakt vores kundeservice ved spørgsmål. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er oplyst. 

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags